.

.

Подобрена серум за растеж на мигли и вежди (7 мл) - Интензивна пептидная формула за бърз резултат - Естествен витамин антиоксидант и обогатен с за по-пълни, гъсти и дъ?

Подобрена серум за растеж на мигли и вежди (7 мл) - Интензивна пептидная формула за бърз резултат - Естествен витамин антиоксидант и

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Серум за естествения растеж на миглите и веждите и алтернатива на естествения капацитетСуперэффективная формула с максимална концентрация на специални пептиди за мигли. на 100% не съдържа токсини, жестокост, парабени, ароматизатори и петролни дестилати.Прави миглите по-дълги, по-силен, по-дебел и по-завитыми.Неясно вежди и им придава по-изразителен вид. Серум за растеж на мигли и вежди съдържа мощни активни пептиди миристоил hexapeptide-16 и миристоил пентапептид-17 в максимални концентрации, които правят миглите значително по-дълъг, по-пълно, по-дебел и по-силни.Те удължават фазата на растеж на миглите и веждите и увеличават размера на космените фоликули.Зелен чай, кератин и витамин С, В3, В5, В6 и е поддържат растежа на косата ресницах и бровях, осигуряване на хранителни вещества в космените фоликули и се борят със свободните радикали, които могат да възпрепятстват растежа. Резултатите започват да се прояви след седмици на ежедневна употреба два пъти на ден.Пълният ефект е видим след 6 седмици на употреба.В серума може да се усети изтръпване в рамките на две минути след нанасяне благодарение на витамините С и В3.

Други функции

Най-добри сделки