.

.

CloudValley за iPhone 13 6,1/13 Mini 5,4 Защитно фолио за обектива на камерата, Оригинално Защитно Пръстен За обектива на апарат От Алуминиева Сплав, Защитно Фолио за задната камер?

CloudValley за iPhone 13 6,1/13 Mini 5,4 Защитно фолио за обектива на камерата, Оригинално Защитно Пръстен За обектива на апарат

BGN 4.53

Брой продукти
На склад

【Е съвместим с】 защита на обектива на камерата, разработена за i Phone 13 6,1 "и i Phone 13 Mini 5,4" (2021)Моля, проверете модела на телефона. 【Премиум защита】 е Изработен от висококачествен провинциалните пръстени от алуминиева сплав и закалено стъкло HD clear 9 H.Предпазва вашия телефон от прах, надраскване и удари. 【Възстановите истинската леща】 Прецизна лазерна технология на рязане за възстановяване на йерархията и структурата на тези лещи мобилен телефон.Вградено защитно фолио с резолюция от 99% HD е с гладка стъклена повърхност, с "истински допир" за осигуряване на оригиналния с висока резолюция на снимки и видео. 【Удобен калъф】 Комплект от 2 теми независим дизайн, идеално подходящи за почти всички калъфи за телефони!. 【Лесна инсталация】 Просто махнете защитното фолио камера с черна основната плоча, прикрепете я към обектива на телефона и известно време щракнете върху нея, след това свали черната на основната плоча.

Други функции

Най-добри сделки