.

.

DogLemi бельо за защита на животните от коловоз, Физиологични Панталони за жените, Панталони за защита от менструация със Златни Коси, Хигиенни Пелени за кучета, Трайн?

DogLemi бельо за защита на животните от коловоз, Физиологични Панталони за жените, Панталони за защита от менструация със Златни Коси,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

1 Това може да попречи на дефекацию и уриниране на кучета в неподходящи места;. Използвайте физиологично кърпа, когато кучето менструация;. Погрижете се за здравето на женските кучета и предотвращайте бактериална инфекция по време на менструация;. Ефективно предотвращайте блудство мъжки кучета за сукам, когато те еструса;. Удобен за потребителя и щадящ околната среда, за многократна употреба;.Бельо за защита на животните от коловоз, физиологични панталони за жените, ty golden hair, защитни панталони за менструация, хигиенни пелени за кучета, които са устойчиви на домогательствам домашни любимци, бельо за топлина, 2 бр. Заглавие : физиологични панталони за кучета, защитни панталони за жени, ty golden hair, хигиенни пелени за кучета, бельо за тормоз на домашни любимци, размер : 5 размери : XS S M L XL Цвят : 3 цвята : черен, розов и бежов Материал : полиестер + махровая плат.Основни характеристики : 1. Той може да предотврати дефекацию и уриниране на кучета в неподходящи места; 2. Действа като физиологичен кърпа, когато кучето менструация; 3. Се грижи за здравето на жените и предотвратява бактериалната инфекция по време на менструация; 4. Ефективно предотвратява блудство мъжки кучета за сукам в период на топлина; 5. Удобен за потребителя и щадящ околната среда, за многократна употреба; Характеристики : 1. Тъкан от полиестер, гладка и нелипкая, лесен за почистване; Подходящ за TPU, притежава водоустойчив ефект; 2. Съдържа солидна впитывающую махровую плат, способността за незабавни впитыванию вода е много силна; И с воздухопроницаемым мрежесто заключване, лятна няма нужда да се притеснявате за една задушна PP (на разположение четири сезона); 3. Дизайн на опашката и корема стегнат, така че си домашен любимец няма да бъде увивам с вашия домашен любимец, което му предоставя подходяща опаковка; 4. Конструкция регулиране на найлон с катарами, бърза корекция.

Други функции

Най-добри сделки