.

.

3D Сребърни Висулки за нокти с Пеперуди, 8шт Окачване за Дизайн на ноктите с Пеперуди от Сплав, Блестящи Циркониеви Пеперуди, Кристали за Нокти, Кристални Камъни за н?

3D Сребърни Висулки за нокти с Пеперуди, 8шт Окачване за Дизайн на ноктите с Пеперуди от Сплав, Блестящи Циркониеви Пеперуди, Кристали

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

【8 стилове на блестящи суспензии с пеперуди】 Вие ще получите 8 бр бижута с пеперуди напълно различен на външен вид и дизайн, всяка със своите уникални характеристики, за да отговаря на различните стилове и отговарят на вашите различни нужди в дизайна на нокти. 【Окачване за дизайн на ноктите с пеперуди от сплав】 Нашите окачване с пеперуди, изработени от висококачествена сплав и са декорирани с цирконий, имат тънка работа и красив външен вид, придават на ноктите, много стилен, елегантен и бляскав вид. 【3 D окачване за нокти с пеперуди kawai】 Този сладък комплект аксесоари за нокти включва много видове дизайн на пеперуди, като выдалбливающиеся пеперуди, двойна формата на пеперуди, пеперуди с кошачьим око, кристални пеперуди, пеперуди с кристали, асиметрични пеперуди и др. 【Сребърни бижута за нокти-арт】 В набор от вградени закачалки за нокти под формата на фея-пеперуда, сребрист метал и декоративни диаманта от цирконий, които изглеждат красиво и изящно, са идеални за изграждане на луксозна ефекти нокти, ще ви помогнат да спечели най-голямо възхищение на едно парти. 【Модни аксесоари за diy】 Тези кристали-пеперуди имат много приложения, не само за декорация на нокти и работи с ръцете си, но и за украса на вашия телефон, чанти, обувки, лаптоп, компютър, и т. Това е все едно, че пеперудите танцуват около теб, когато ти си ги ползваш за украса на живота си, колко романтично ~. 【8 стилове на блестящи суспензии с пеперуди】 Вие ще получите 8 бр. бижута с пеперуди напълно различен на външен вид и дизайн, всяка със своите уникални характеристики, за да отговаря на различните стилове и отговарят на вашите различни нужди в дизайна на нокти. 【Окачване за дизайн на ноктите с пеперуди от сплав】 Нашите окачване с пеперуди, изработени от висококачествена сплав и са декорирани с цирконий, имат тънка работа и красив външен вид, придават на ноктите, много стилен, елегантен и бляскав вид. 【3 D окачване за нокти с пеперуди kawai】 Този сладък комплект аксесоари за нокти включва много видове дизайн на пеперуди, като выдалбливающиеся пеперуди, двойна формата на пеперуди, пеперуди с кошачьим око, кристални пеперуди, пеперуди с кристали, асиметрични пеперуди и др. 【Сребърни бижута за нокти-арт】 В набор от вградени закачалки за нокти под формата на фея-пеперуда, сребрист метал и декоративни диаманта от цирконий, които изглеждат красиво и изящно, са идеални за изграждане на луксозна ефекти нокти, ще ви помогнат да спечели най-голямо възхищение на едно парти. 【Модни аксесоари за diy】 Тези кристали-пеперуди имат много приложения, не само за декорация на нокти и работи с ръцете си, но и за украса на вашия телефон, чанти, обувки, лаптоп, компютър, и т. Това е все едно, че пеперудите танцуват около теб, когато ти си ги ползваш за украса на живота си, колко романтично ~.

Други функции

Най-добри сделки