.

.

OWDEN Професионален набор от инструменти за щамповане кожени модели от 9 теми (Размер: от 5/16 инча до 3/8 инча, височина 8,0-9,5 мм) Кожена инструмент.

OWDEN Професионален набор от инструменти за щамповане кожени модели от 9 теми (Размер: от 5/16 инча до 3/8 инча, височина 8,0-9,5

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Набор от инструменти за щамповане OWDEN Professional от 9 теми с по образец на фабрика за щавене на кожи занаяти Размер : от 5/16 "до 3/8" (8-9,5 мм) височина. Образи от 8 части (модели) (Лист, Усмихнато лице, Звезда, слънце, Цвете, Сърце, Пеперуда, Луната), със стоманена дръжка.Този комплект за щамповане, подходящ за използване на пенящихся продукти с всякакъв дизайн.Обикновено се използва за лечение на кожата растително дъбени с дебелина повече от 1. Преди започване на работа намокрете кожата с влажна гъба, а след това с помощта на чук ударьте в края на ръкохватката и нагласете мощност.Изберете ме и нека те да работим заедно, за да създадете блестящо произведение на изкуството, доверься ОУДЕНУ.Набор от инструменти за щамповане OWDEN Professional от 9 теми с по образец на фабрика за щавене на кожи занаяти. Размер : от 5/16 "до 3/8" (8-9,5 мм) височина. Образи от 8 части (модели) (Лист, Усмихнато лице, Звезда, слънце, Цвете, Сърце, Пеперуда, Луната), със стоманена дръжка.Този комплект за щамповане, подходящ за използване на пенящихся продукти с всякакъв дизайн.Обикновено се използва за лечение на кожата растително дъбени с дебелина повече от 1. Преди започване на работа намокрете кожата с влажна гъба, а след това с помощта на чук ударьте в края на ръкохватката и нагласете мощност.Изберете ме и нека те да работим заедно, за да създадете блестящо произведение на изкуството, доверься ОУДЕНУ. инструмент за релеф модели за фабрика за щавене на кожи производство. Размер : от 5/16 "до 3/8" (8,0 - 9,5 мм) височина.комплект за щамповане от кожа със стоманена дръжка.Професионални инструменти за обработка на кожа.

Други функции

Най-добри сделки