.

.

НАЦИОНАЛНАТА ЗАЩИТНО ОБЛЕКЛО Клас 2, Червена Гумена Ръкавица с Изолация от напрежението на Премиум-комплект с Плетиво ръкавица FR и кожени протекторами, Макс. Изпол?

НАЦИОНАЛНАТА ЗАЩИТНО ОБЛЕКЛО Клас 2, Червена Гумена Ръкавица с Изолация от напрежението на Премиум-комплект с Плетиво ръкавица

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Комплектът включва : Чифт гумени ръкавици, изолиращи напрежение 2 клас; Чифт плетени ръкавици Arc Guard FR; Чифт 10-инчов кожени факт за ръкавици; Чанта за ръкавици за по-удобно съхранениеТЕСТВАНО : Всеки чифт гумени ръкавици с изолация от напрежение е предназначен за максимално работно напрежение 17 000 v ac / 25 500 vdc и тествана наскоро с датата на тестване; Гумени ръкавици, с изолация от напрежение трябва да се носи с кожена протекторами.СЪОТВЕТСТВИЕ с ИЗИСКВАНИЯТА на : Гумени ръкавици за защита от напрежение съответства на стандарта NFPA 70 E-2015 г. за електродъгово мига; CSA стандарт Z462-15 за електродъгово на светкавицата (Канада); стандарт ANSI / ASTM D120, клас 2, тип 1; Максимално работно напрежение 17 000 На ac / 25500 В постоянен ток. ПОДОБРЕНА ЗАЩИТА : идеален за служители на публични услуги с дъга, светкавица; линейни работници; строители; енергия; Електро; електрически кооперации; изпълнители.Чифт от плетени ръкавици Arc Guard FR за ДОПЪЛНИТЕЛЕН КОМФОРТ; Чифт 10-инчов кожени факт за ръкавици; Чанта за ръкавици за по-удобно съхранение.ТЕСТВАНО : Всеки чифт гумени ръкавици с изолация от напрежение е предназначен за максимално работно напрежение 17 000 v ac / 25 500 vdc и тествана наскоро с датата на тестване; Гумени ръкавици, с изолация от напрежение трябва да се носи с кожена протекторами.СЪОТВЕТСТВИЕ с ИЗИСКВАНИЯТА на : Гумени ръкавици за защита от напрежение съответства на стандарта NFPA 70 E-2015 г. за електродъгово мига; CSA стандарт Z462-15 за електродъгово на светкавицата (Канада); стандарт ANSI / ASTM D120, клас 2, тип 1; Максимално работно напрежение 17 000 На ac / 25500 В постоянен ток. ПОДОБРЕНА ЗАЩИТА : идеален за служители на публични услуги с дъга, светкавица; линейни работници; строители; енергия; Електро; електрически кооперации; изпълнители.ДОПЪЛНИТЕЛЕН КОМФОРТ И ЗАЩИТА : Плетени ръкавици Arc Guard 12 Cal FR може да се носи с гумени ръкавици като подплата за допълнителна защита и комфорт. Комплекти премиум-клас гумени ръкавици National Safety Apparel с изолация от напрежението клас 2 са изработени от прекъсване на гума, която осигурява защита до 17 000 Волта ac / 25500 Волта за постоянен ток. Тези ръкавици са изработени от гума, тип 1 и се предлагат в размери от 8 до 12. Защита на ръцете от дъгата на светкавицата – в една чанта.В комплект гумени ръкавици премиум-клас с изолация от напрежението клас 2 включва : 1 двойка наскоро гумени ръкавици, тествани клас 2 с изолация от напрежение 1 чифт плетени ръкавици Arc Guard FR – за допълнителен комфорт и защита на 1 чифт е 10-инчов кожени факт 1 чанта за ръкавици за лесно съхранение Изборът на правилен размер : за Да сте сигурни, че можете да резервирате ръкавици правилния размер, измерете обиколката на дланта на ръката си.Ако сте между размерите, ние ви препоръчваме да поръчате по-голям размер.

Други функции

Най-добри сделки