.

.

Безжична Мишка RAPIQUE, Тънка Тиха Компютърна Мишка 2,4 G, Преносими Мобилни Оптични Офис Мишка с USB приемник, Безжична Мишка за Пътувания за лаптоп, PC, Mac, MacBook, Лаптоп (Чер?

Безжична Мишка RAPIQUE, Тънка Тиха Компютърна Мишка 2,4 G, Преносими Мобилни Оптични Офис Мишка с USB приемник, Безжична Мишка за Пътувания

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Безжична мишка 1 * 2 1 * USB-приемник. 1 * спецификация на продукта.Моля, любезно разберете, че продължителността на живота на батерията може да варира в зависимост от навиците на потребителя и капацитет на батерията.Тази мишка се свързва чрез USB-приемник. Ако вашият лаптоп Macbook Pro / air или други устройства имат само портове Type C, можете да го използвате с USB адаптер-C. 【【Елегантен и лек, тънък дизайн】 : Дизайн на тази компютърна мишка эргономичен, ръката се поставя в удобна позиция, а не в талоните, тъй като тя е плоска и гладка.Този удобен дизайн няма да доведе до възпаление на карпалния тунел, като при други мишки.Пътна мишката също много элегантна и е точно това, което търсите, за да украсят своя лаптоп. ☀【Тихо щракване с 3 нива на разрешение (1600/1200/1000) отговарят на повечето от нуждите при употреба. ☀【 Щепсела и да играе една Много проста за използване,】 : USB приемникът се съхранява във вътрешността на мишката, щепсела и да играе с надеждна интернет 2,4 Ghz, ефективен диапазон 10 метра (32 фута).За работата на тази мишката изисква само 1 батерия тип AA (не е включена в комплекта), срока на услуга, която при ежедневна употреба е до 15 месеца.и безжична мишка ще премине в режим на заспиване след 15 минути неактивност за икономия на енергия, можете лесно да активирате натискането на всички бутони. ☀【Универсална съвместимост】 : Тази тиха мишка е напълно съвместим с Windows 2000/ ME/ XP / 7/ 8/ 10 , Изглед и Mac OS.Тя ще работи с всеки лаптоп, КОМПЮТЪР, бележник, книга на премията, компютър Chromebook и на Mac Book това е универсална портативна USB-мишка, предназначена за множество приложения, включително и за офис, семейство, пътуване, бизнес срещи и пътувания.Това е изключителна универсална лесна преносима USB-мишка, предназначена за използване в офиса, за семеен компютър, пътувания, бизнес пътувания и срещи.Безшумен за използване в различни обществени места - библиотеки, офиси, магазини и други тихи места.Насладете се на бързо прехвърляне на данни, благодарение на удобната безжична технология компютърна мишка RAPIQUE.Безжична компютърна мишка RAPIQUE е съвместим с повечето системи, включително Windows, Mac Os, Android и Linux.

Други функции

Най-добри сделки