.

.

DOITOOL 2 елемента Тестер за Батерии, Инструменти за Домакинството Мултицет Тестер, Универсален Инструмент Тестер Капацитет на батерията Тестер за Батерии Волтметър ?

DOITOOL 2 елемента Тестер за Батерии, Инструменти за Домакинството Мултицет Тестер, Универсален Инструмент Тестер Капацитет на батерията

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Тестер на натоварването на батерията : Той идва с лесен дисплей за четене цифри, който осигурява удобство на четене и работаТестер за проверка на батерията : подходящ за много батерии , AAA, C, D, тестер съпротива напрежение.Универсална проверка на батерията : Тестер за напрежение на батерията е изработен от висококачествен материал, който е удобен и практичен за по-дълга употреба. тестер на натоварването на батерията.Контролер на капацитета на батерията : Перфектно качество на изработката, ще ви осигури отличен опит за използване.Електрически тестер : Материал има висока якост, която лесно се деформира или се съборят.Списък на опаковки 2 x Тестер за батерии Характеристики - Цвят : черен Инструмент за измерване на напрежението на батерията. - Материал : Инструмент за тестване на напрежението на батерията ABS. - Обхват на измерване : Инструмент за проверка на заряд на батерията 1.2 ~ 4,8 В / 9 Век - Размер : 5.98 инча Тестер за напрежение на батерията. - Той идва с проста структура, много лесен за използване.Компактен размер, предоставя удобство за носене и изпитването на спад на батерията. - Тестер за напрежение на батерията е изработен от висококачествен материал, който е здрав и практичен за продължителна употреба батерията проверка на дени. - Отлично качество на изработка на нашите продукти, ще ви осигури добър опит в използването на тестер на напрежение. -Подходящ за много видове батерии, AA, AAA, C, D и т. анализатор на зареждане на батерията. - Различно е прост дизайн показване на цифри, лесен за работа и считываемым универсален инструмент.Информация за стоки, Тест за пад на напрежение е Изработен от материал ABS, осигурява по-дълъг живот, отколкото можете да си представите. тест за падане на батерията Този точност ръководят тестер за напрежение на батерията е професионален инструмент за проверка на напрежението на батерията, определяне на напрежение, измерване на напрежение.

Други функции

Най-добри сделки