.

.

На застояла пепелник И като Боклуци кофи за вътрешна и външна употреба, Метална Застояла пепелник, Вятърна Пепелник за въвеждане на зона, Външни Пепелници за цигар?

На застояла пепелник И като Боклуци кофи за вътрешна и външна употреба, Метална Застояла пепелник, Вятърна Пепелник за въвеждане

BGN 272.59

Брой продукти
На склад

-Ефективна идентификация на емфиеПодвижна вътрешна бункер с капацитет 6.Помага за избягване на неприятни миризми. -Използвайте ежедневието и практично пепелник за външна и вътрешна употреба, благодарение на своята височина тя е идеална, като постоянно пепелници в близост до зона за релаксация с градински мебели в клубове или плажни барове. -Тази градинска пепелник за цигари от устойчиви на корозия и ветрозащитна и е подходящ за вътрешна и външна употреба на терасата, на двора, верандата или на двора. -Изграждане на преградни стени бързо премахва фасове.Подвижна поцинкована контейнер за лесно изпразване.Главният вход се затваря (1 ключ в комплекта). -За поддържане на чистота на открито – идеална штормовая решетка, за частни домове, заведения за обществено хранене, празници или други събития - елегантно изглежда, преди да влезе във всеки дом или ресторант. -Ефективна идентификация на емфие.Подвижна вътрешна бункер с капацитет 6.Помага за избягване на неприятни миризми. -Използвайте ежедневието и практично пепелник за външна и вътрешна употреба, благодарение на своята височина тя е идеална, като постоянно пепелници в близост до зона за релаксация с градински мебели в клубове или плажни барове. -Тази градинска пепелник за цигари от устойчиви на корозия и ветрозащитна и е подходящ за вътрешна и външна употреба на терасата, на двора, верандата или на двора. -Изграждане на преградни стени бързо премахва фасове.Подвижна поцинкована контейнер за лесно изпразване.Главният вход се затваря (1 ключ в комплекта). -За поддържане на чистота на открито – идеална штормовая решетка, за частни домове, заведения за обществено хранене, празници или други събития - елегантно изглежда, преди да влезе във всеки дом или ресторант.На застояла пепелник Конструкция на прегради бързо почиства от бъчви.Подвижна поцинкована контейнер за лесно изпразване.Главният вход се затваря (1 ключ в комплекта).Лесно премахване на пепелта и цигари благодарение на подвижен пепелник - гуменият пръстен в дъното на колоната не се плъзга и осигурява достатъчна устойчивост.Комбинация застояла пепелници и боклуци кофи във формата на колони прибл. е Изработен от черен лакированного метален корпус с голямо странично на отвора за употреба в кошчето за боклук.Ежедневни практически пепелник за външна и вътрешна употреба, благодарение на своята височина, е добра като фиксирани пепелници до с градински мебели в клубове или плажни барове.

Други функции

Най-добри сделки