.

.

Инструмент за премахване на свещи с нажежаема жичка 22 бр. Набор от инструменти За отстраняване на свещи с нажежаема Жичка Инструменти За отстраняване на свещи с на?

Инструмент за премахване на свещи с нажежаема жичка 22 бр. Набор от инструменти За отстраняване на свещи с нажежаема Жичка Инструменти

BGN 32.99

Брой продукти
На склад

【Професионален набор от инструменти за отстраняване на свещи с нажежаема жичка 】 Набор от инструменти за отстраняване на свещи с нажежаема жичка е специално проектиран за лесен и экономящего време на отстраняване на повредени електроди на свещи с нажежаема жичка, без да махате главата на цилиндъраНабор от инструменти за отстраняване на свещи с нажежаема жичка работи чрез пробиване или постукивания на повредени детайли с помощта на включения адаптер за премахване на свещи с нажежаема жичка.Инструмент за премахване на свещи с нажежаема жичка са много практични и подходящи за професионални механици и лична употреба. 【Широка съвместимост набор от инструменти за отстраняване на свещи с нажежаема жичка】 Инструмент за премахване на свещи с нажежаема жичка е подходящ за клемм M8 и M10 на повечето автомобили.Резба на свещи с нажежаема жичка : M8x1,0, резба м10х1,0, резба м10х1,25, M8 x 1,0 - M10 x 1,0 - M10 x 1,25, метчик M3 x 0,5 100 мм, метчик M4 x 0,7 100 мм, специални тренировки 2,5 x 120 mm - 3,3 x 140 mm. инструменти за отстраняване на свещи с нажежаема жичка всички в един набор】22 бр. инструменти за отстраняване на свещи с нажежаема жичка всички в една и съща категория, включително 7 бр. упътване за тренировки / метчиков, 5 бр. адаптери за извличане на свещи с нажежаема жичка, 2 бр. специални тренировки, 2 бр. специални метчиков, 3 бр. резба на пръчки, 3 бр. резба сметка на пръчки. 【Инструмент за премахване на свещи с нажежаема жичка премиум-клас】 Набор от инструменти за отстраняване на свещи с нажежаема жичка използва висококачествени метални материали, отлично качество на изработката и мина на строг контрол на качеството.Той притежава характеристиките на висока твърдост, висока якост, износоустойчивост, издръжливост, устойчивост на корозия и устойчивост на корозия, което ви гарантира дълъг експлоатационен живот.Инструмент за премахване на свещи с нажежаема жичка е с ергономичен дизайн, осигуряваща добра производителност и лекота на работа, което ви осигурява най-добрия опит. 【Добре организирана и лесна за переноске набор от инструменти】Набор от инструменти за отстраняване на свещи с нажежаема жичка идва с трайни выдувным набор от инструменти за безопасно съхранение, лесна за транспортиране и бърза организация.Канавка в кутия предпазва инструмент за премахване на свещи с нажежаема жичка от износване и дава възможност внимателно да сортирате инструмент за премахване на свещи с нажежаема жичка след употреба.

Други функции

Най-добри сделки