.

.

Чорапи за кучета Avaner, 2 Двойки Противоскользящих Чорапи за кучета, за Защита на Лапите на домашни любимци, Водоустойчив Чорапи за контрол на сцеплението на закрито ?

Чорапи за кучета Avaner, 2 Двойки Противоскользящих Чорапи за кучета, за Защита на Лапите на домашни любимци, Водоустойчив Чорапи

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【За малки кучета средни】 на разположение 7 размера-за малки, средни и големи кучета : размер 0 - размер 6 Моля, измерете размера на лапите на вашия домашен любимец, преди да купите.Ако това е между два размера, по-добре изберете по-малък размер. (Ако имате котка, която не се противопоставя на чорапи, а след това малък размер също е чудесен избор. 【Меки чорапи】 Нашите чорапи изработени от высокоэластичной полиамидни платове, а подсилени еластична маншет с определена степен на релаксация и да ги прави по-удобни за ежедневно носене, отколкото за обувки.Характеристики : отлична структура и дебелина, модерен дизайн с контрастни яка. 【Противоскользящий и водоустойчив】Гумен материал със защита от водни вълни на дъното може да помогне на малките кучета в сцеплении с повърхност без килим.НЕ се плъзга / не се плъзга / не пада. 【Брызгозащищенные чорапи】 Висококачествен плат с отлична гидрофобизацией, която предпазва от вода и летящи мръсотия по чорапи, когато кучето се разхожда по мокра или свеж трева. 【Отлична защита】 Защитава лапите на кучето си от прегряване и пращене при ходене или я предпазва от въздействието на алергени.Осигуряват отлична защита за кучета, страдащи от алергии върху околната среда, или при ходене по гореща тротоара или скользкому пода. 【За малки кучета средни】 на разположение 7 размера-за малки, средни и големи кучета : размер 0 - размер 6. Моля, измерете размера на лапите на вашия домашен любимец, преди да купите.Ако това е между два размера, по-добре изберете по-малък размер. (Ако имате котка, която не се противопоставя на чорапи, а след това малък размер също е чудесен избор. 【Меки чорапи】 Нашите чорапи изработени от высокоэластичной полиамидни платове, а подсилени еластична маншет с определена степен на релаксация и да ги прави по-удобни за ежедневно носене, отколкото за обувки.Характеристики : отлична структура и дебелина, модерен дизайн с контрастни яка. 【Противоскользящий и водоустойчив】Гумен материал със защита от водни вълни на дъното може да помогне на малките кучета в сцеплении с повърхност без килим.НЕ се плъзга / не се плъзга / не пада. 【Брызгозащищенные чорапи】 Висококачествен плат с отлична гидрофобизацией, която предпазва от вода и летящи мръсотия по чорапи, когато кучето се разхожда по мокра или свеж трева.

Други функции

Най-добри сделки