.

.

2 бр. Залепващи ястие сапун, препарат за съдове за вана и Душ, Стенен Държач за Сапун от Неръждаема Стомана 304 за Баня, Кухня - Без пробиване (Сребрист)

2 бр. Залепващи ястие сапун, препарат за съдове за вана и Душ, Стенен Държач за Сапун от Неръждаема Стомана 304 за Баня, Кухня

BGN 8.33

Брой продукти
На склад

【Материал от неръждаема стомана】 препарат за съдове изработена от висококачествена неръждаема стомана SUS 304, тя е много здрава и водоустойчиваНикаква ръжда!Дренажна конструкция на притежателя за сапун и ефективно предпазва от появата на ръжда. 【По-здрав лепило】 Лепило за нашата сапун ястие има по-голяма площ и по-добра адхезия, отколкото други, така че той има висока носеща способност, не е нужно да се притеснявате за падане на притежателя за сапун. 【Лесно и удобно】 Без инструменти, без пробиване, без винтове, без дупки, инсталацията може да се извърши за три секунди. 【Прост и стилен дизайн】 Лесен, без никакъв сложен дизайн спестява място, създава чиста и подредена къща. 【По-бързо изсушаване на】Кух дизайн в долната част на притежателя за сапун помага значение навреме да изсъхне, след употребата на които може да удължи живота на вашия луксозен сапун. 【Материал от неръждаема стомана】 препарат за съдове изработена от висококачествена неръждаема стомана SUS 304, тя е много здрава и водоустойчива.Никаква ръжда!Дренажна конструкция на притежателя за сапун и ефективно предпазва от появата на ръжда. 【По-здрав лепило】 Лепило за нашата сапун ястие има по-голяма площ и по-добра адхезия, отколкото други, така че той има висока носеща способност, не е нужно да се притеснявате за падане на притежателя за сапун. 【Лесно и удобно】 Без инструменти, без пробиване, без винтове, без дупки, инсталацията може да се извърши за три секунди. 【Прост и стилен дизайн】 Лесен, без никакъв сложен дизайн спестява място, създава чиста и подредена къща. 【По-бързо изсушаване на】Кух дизайн в долната част на притежателя за сапун помага значение навреме да изсъхне, след употребата на които може да удължи живота на вашия луксозен сапун.

Други функции

Най-добри сделки