.

.

Rvkxad VR 3D Очила Smart VR-Очила Слот Комплект Дръжки Безжични Bluetooth 3D VR Очила Със Защита на очите Поддръжка на Android/iOS/PC (Бял)

Rvkxad VR 3D Очила Smart VR-Очила Слот Комплект Дръжки Безжични Bluetooth 3D VR Очила Със Защита на очите Поддръжка на Android/iOS/PC

BGN 20.75

Брой продукти
На склад

【Най-добрият опит за управление】 Режим на контрол на играта с очила за виртуална реалност, влезте в режим на игра след взаимодействие с мобилни очила за виртуална реалност, и писалка може да се използва за едновременно управление на посоката и силата на звука, което прави играта по-вълнуваща. 【Вълнуващо гледане на 3 D филми на мобилния си телефон】 Благодарение на дизайн, позволява лесно превключване между малки и големи екрани, можете свободно да превключвате между телефони с различни размери на екрана, което е удобно за потребителите, страдащи от късогледство, в рамките на 600 градуса. Не е необходимо носенето на очила за късогледство. 【Вълнуващия преглед на гигантски екран 】 Ефект кино IMAX giant screen насладете се на вълнуващия преглед, сложете хиляди VR-точки magic mirror и да усетите възходи и падения на парцела с ефект завеса Theater.Blockbuster е пълен с усещане нечестна!. 【Играйте в играта, като в реалния живот 】 Напълно потопете се в 3 D проследяване на положението и тактилна обратна връзка, за съвместно създаване на истински виртуален свят.Разгледайте площ е за игри, фитнес, мултиплейър игри и забавления и се насладите напълно на уникалния опит за виртуална реалност. 【Пътувайте, без да излизате от дома си】 Пътувайте, без да излизате от дома си.От този момент нататък за пътуване няма да бъдат болезнени.Лежиш на плажа и да се насладите на топлото слънце и красиви жени.Аз съм бил във всички места, където е пътувал и ти, и аз също съм бил в онези места, където ти не беше. 【Най-добрият опит за управление.】 Режим на контрол на играта с очила за виртуална реалност, влезте в режим на игра след взаимодействие с мобилни очила за виртуална реалност, и писалка може да се използва за едновременно управление на посоката и силата на звука, което прави играта по-вълнуваща. 【Вълнуващо гледане на 3 D филми на мобилния си телефон】 Благодарение на дизайн, позволява лесно превключване между малки и големи екрани, можете свободно да превключвате между телефони с различни размери на екрана, което е удобно за потребителите, страдащи от късогледство, в рамките на 600 градуса. Не е необходимо носенето на очила за късогледство. 【Вълнуващия преглед на гигантски екран 】 Ефект кино IMAX giant screen насладете се на вълнуващия преглед, сложете хиляди VR-точки magic mirror и да усетите възходи и падения на парцела с ефект завеса Theater.Blockbuster е пълен с усещане нечестна!. 【Играйте в играта, като в реалния живот 】 Напълно потопете се в 3 D проследяване на положението и тактилна обратна връзка, за съвместно създаване на истински виртуален свят.Разгледайте площ е за игри, фитнес, мултиплейър игри и забавления и се насладите напълно на уникалния опит за виртуална реалност. 【Пътувайте, без да излизате от дома си】 Пътувайте, без да излизате от дома си.

Други функции

Най-добри сделки