.

.

20 Комплекта Алуминиеви шайби за крилата броня с болтове, Комплект за закрепване за преобличане за отделението на двигателя, Комплект за миене на крилата M6 JDM за мие?

20 Комплекта Алуминиеви шайби за крилата броня с болтове, Комплект за закрепване за преобличане за отделението на двигателя, Комплект

BGN 5.27

Брой продукти
На склад

[Пакетът включва в себе си] В комплекта влизат 20 дена от алуминиева сплав и 20 винтове от неръждаема стомана (M6 * 20 mm)Това е достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди. [Високо качество] Болт, шайби за крилата е изработена от висококачествен анодизиран алуминий с ЦПУ, който притежава най-добрата глянцевитостью и дълголетие. [Отличителен] Комплект крепежей за довършване на двигателното отделение подобрява външния вид на отделението на двигателя и на външността на колата, като направите вашият автомобил уникален и по-стръмен. [Няколко варианта] Има 4 цвята за омывателей броня по ваш избор, и можете да изберете за покупка в съответствие с вашите предпочитания. [Широко приложение] Комплект за миене на алуминиева броня се прилага до крило, броня, фаре, багажнику, капака регистрационен номер и всяка друга подходяща места. [Пакетът включва в себе си] В комплекта влизат 20 дена от алуминиева сплав и 20 винтове от неръждаема стомана (M6 * 20 mm).Това е достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди. [Високо качество] Болт, шайби за крилата е изработена от висококачествен анодизиран алуминий с ЦПУ, който притежава най-добрата глянцевитостью и дълголетие. [Отличителен] Комплект крепежей за довършване на двигателното отделение подобрява външния вид на отделението на двигателя и на външността на колата, като направите вашият автомобил уникален и по-стръмен. [Няколко варианта] Има 4 цвята за омывателей броня по ваш избор, и можете да изберете за покупка в съответствие с вашите предпочитания. [Широко приложение] Комплект за миене на алуминиева броня се прилага до крило, броня, фаре, багажнику, капака регистрационен номер и всяка друга подходяща места. Шайби за брони, и странични, болтове за закрепване на двигателното отделение.

Други функции

Най-добри сделки