.

.

Възглавници за спане на гърба STOBOK, 1 бр., Декоративна Изразителен Възглавница във формата на Краката, Набитая Възглавница, Малък Диван, Плюшен играчка с ефект на Пам?

Възглавници за спане на гърба STOBOK, 1 бр., Декоративна Изразителен Възглавница във формата на Краката, Набитая Възглавница,

BGN 11.53

Брой продукти
На склад

Мультяшная възглавници за дивана : Възглавница се различава добро качество на изработка и детайли, така че е лесно да болиЛигавицата на възглавници за столове : Материал на отлични му лесно выцветить, и може да се използва в продължение на дълго време.Плюшен възглавница за наздравици : Може да се използва като практически подарък за нов дом вашите приятели, те ще бъдат много щастливи.Възглавница за наздравици Kawaii : Изработени от отлични плюшени материали, и има дълъг срок на служба.Възглавница за стол : Добър възглавница за гърба, ви дава добър наклон, позволява максимално да се отпуснете при въвеждане на текст, гледане на видео, четене на книги, в чата.Осъществяване на Списък 1 х възглавница Функции-Може да служи като възглавница за прегръдки, играчка за игра или украса за вашия дом. -Изработен от отлични плюшени материали, и има дълъг срок на служба. -Материал : плюш. -Той е много подходящ за четене и гледане на телевизия в леглото, като диванной възглавници, облегалката и и т.- Размер : около 43,00 X36,00 X12,00 см / 16,90 X14,15 X4,72 инча. -Различен изискан изработка и е с прекрасен дизайн на външния вид на филийки. -Може да се използва като практичен подарък за нов дом вашите приятели, те ще бъдат много щастливи.Описание на продукта Плюшен възглавница Toast търсите красива възглавница?Ако е така, погледнете тук.кавайная възглавница за наздравици Тази възглавница за наздравици ще стане идеално за декорация на дивана, столове, диван комплекти, легла, прозорци или кола. мультяшная възглавници за дивана - това е обмислен подарък за роднини и приятели, а също е добър избор за дома.

Други функции

Най-добри сделки