.

.

Дръжка за татуировки, Професионален Здрав Инструмент, За Татуировки С двойна Глава, Подходящи За Повечето Ножове За Татуировка на Веждите и Устните, Полупостоянны?

Дръжка за татуировки, Професионален Здрав Инструмент, За Татуировки С двойна Глава, Подходящи За Повечето Ножове За Татуировка на Веждите и

BGN 3.82

Брой продукти
На склад

Подходящ за повечето игли за татуажа : Благодарение на професионалното замъка и дизайн с двойна глава с дръжка за микроблейдинга на веждите е съвместим с повечето кръгли игли за микроблейдинга и игли с плосък нож, идеален както за лични, така и за професионална употребаЛекотата на използване и переноске : дръжка за татуировка на веждите удобен за носене или да изпратите на своите приятели и семейство.Просто освободете основата, за да се вмъкне нож, а след това го завъртете, за надеждно заключване, сега можете да създадете подходящите вежди, като професионалист. Многофункционалност : Ръчна дръжка за микроблейдинга ви позволява да създавате идеални полупостоянные веждите с помощта на пастового пигмент в различни цветове, подходящи за очна линия на очите, на веждите, устните и татуировки.Издръжлив дизайн : дръжка за татуировки здрава и трайна при продължителна употреба и не е лесно да се повреди.Прилагането на ергономичен дизайн, компактен и лек.ПЕСТИТЕ ВРЕМЕ, ЕНЕРГИЯ и ПАРИ : Спестете си ценно време и трудно спечелените пари от постоянни посещения салон с помощта на тази дръжки за татуировки microblading.Повече никакви скъпи процедури за вежди.Няма лошо изглеждащи и течни татуировочных дръжки!.Описание : Тази татуировочная дръжка лесен за употреба, и вие можете да я използвате директно с различни игли-ножове, които са основният инструмент за работа с веждите.Конструкция задържане на закрепване позволява надеждно заключване игла за безопасно и удобно използване.Лек, портативен размер, ергономична дръжка и елегантен външен вид са идеални за татуировщика.Характеристики : 1. Изработена е от материал от неръждаема стомана, дръжка за татуировки хигиенично, трайни за продължителна употреба. Състои се от две части, които могат да се отделят от средата за инсталиране на игла, което е много практично. Уникален двуглавият дизайн позволява използването на татуировка-дръжка с остриета с различна форма в зависимост от вашите изисквания за татуировка. Не е необходима мощност за извършване на операция по красота татуировки, този инструмент ще покаже вашата отлична възможност за татуировка. Конструкция задържане на закрепване, с които е лесно да се справят, му е трудно да навреди. Компактен и професионален, е подходящ за перманентен грим на веждите. Технически характеристики : Материал : неръждаема стомана Цвят : както е показано на снимката Дължина изделия : прибл.

Други функции

Най-добри сделки