.

.

SYXYSM Изкуствен Крокодил Аквариум Пейзаж Аквариум Аератор Кислород Газова Помпа Камък Пузырьковый Газова Помпа Украса за аквариум с Крокодили (Цвят: E)

SYXYSM Изкуствен Крокодил Аквариум Пейзаж Аквариум Аератор Кислород Газова Помпа Камък Пузырьковый Газова Помпа Украса за аквариум с

BGN 17.05

Брой продукти
На склад

1 Това украшение е визуален интерес за вас и вашите риби. Изработен от устойчив и екологично чист материал, този аквариумный декор е украсена с ръчно рисувани детайли и безопасно, както за сладководни, така и за соленоводни аквариуми. За работа се изисква въздушна помпа с тръба с диаметър 3/16 инча (не е включена в комплекта), който повишава нивото на кислород, намалява количеството газ и повишава p H. Това аквариумное украса могат да се използват без почистване. Липсата на остър ъгъл, липсата на замърсяване, дълготрайност, не избледняват, трайни и лесни за поддръжка.Той плоско дъно, така че той може лесно и стабилно да стои.Просто избършете и изплакнете с декорация с топла вода.Никога не използвайте сапун, тъй като остатъчни частици сапуни може да навреди на вашите рибки.Безопасен както за сладководни, така и за морски аквариуми Заглавие : декорация на аквариума за крокодиловых риби Материал : Размер : 5 *23* 10 см/1.94 Тегло украса : 300 грама Забележка : за Измерване на ръка, са възможни грешки, тези, които възразяват, внимателно се отстранява.

Други функции

Най-добри сделки