.

.

Набор от овлажняващи шампоани и хранителни климатик Nurture My Body Без ароматизатори | 16 грама. | Набор от шампоани и балсами без сулфати и парабени | Всички Естествени Съ?

Набор от овлажняващи шампоани и хранителни климатик Nurture My Body Без ароматизатори | 16 грама. | Набор от шампоани и балсами

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

?Всички естествени съставки : много други видове средства за грижа за косата, като салонные шампоани и балсами, се използват вредни химикали, които могат да предизвикат усещане за сухота на косата Натурален овлажняващ шампоан и балсам, Nurture My Body, произведени в САЩ от натурални съставки, не съдържат сулфати, като кокосов орех и морски водорасли, за възстановяване на общото състояние на вашата коса.Не съдържа сулфати и ароматизатори. само на най-пресни селскостопански съставки. ♻️ Безвреден за околната среда : хидратиращ шампоан и балсам Nurture My Body без ароматизатори, състоящ се само от натурални съставки, защитава не само на косата, но и на Земята.Като допълнителна мярка нашите средства за грижа за косата са опаковани в PET пластмасови бутилки, които не съдържат бисфенолаА, подходящи за рециклиране (№ 1) и защитени от ултравиолетовите, които НЕ излужени химикали дори и при силно нагряване.ОБИЧАМ ТОВА, ИЛИ ПАРИТЕ ще се ВЪРНАТ - 100% Произведени ръчно и естествено. 100% Гаранция за връщане на пари!. ? Погрижи се за тялото си : Напълно натурален овлажняващ шампоан и подхранващ балсам Nurture My Body специално проектирани за укрепване на косата, намаляване на техните къдрици и да се предотврати изсушаване и разделяне на връхчетата, след всяко къпане или вземане на душ.За разлика от повечето други видове шампоани, нашите овлажняващи продукти за коса, които не съдържат аромати, което ги прави безопасни за чувствителна кожа на главата.Изработени ръчно в САЩ на малки партиди, за да ви осигури най-пресен продукт. ??От фермата до лице : В Nurture My Body ние се придържаме към прости, устойчиви техники, които са полезни както за косата, така и за околната среда.Ние използваме опростен селска подход за производството на нашите полезни и напълно естествени продукти за грижа за косата и тялото са ръчно изработени.От естествени съставки до 100% рециклируеми материали за опаковане и материали за доставка.Никога не тестировался на животните.Чудесен шампоан и балсам за тези, които имат чувствителна кожа на главата. ?Основательница Nurture My Body, Пати, от известно време е работила като козметик, преди да се разболя от ежедневната работа с химикали в козметичните средства.Тя призна си наскоро открита чувствителност и началото на опознаването на съставки, които я предизвикват.Резултатите не са били добри — козметични средства, средства за грижа за кожата и ежедневна козметика са били (и са) са пълни с химикали, консерванти и пълнежи.Така че тя реши да се създаде марка, без всичко това, и така се родил Nurture My Body!.Хидратиращ шампоан и балсам Nurture My Body без сулфати и ароматизатори, състояща се от натурални успокояващи съставки, но без разяждащи химикали.

Други функции

Най-добри сделки