.

.

DOITOOL 2 елемента Роликовая Околовръстен Чиния за Микровълнова Печка Въртящата се Опора Въртяща се Маса за Микровълнова Печка Околовръстен Тава Стъклена Чиния За Ми?

DOITOOL 2 елемента Роликовая Околовръстен Чиния за Микровълнова Печка Въртящата се Опора Въртяща се Маса за Микровълнова Печка Околовръстен

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Подходящ за стъклена чиния за микровълнова печка с диаметър по-11,8 инча/30 см Спецификации : Дизайн с три малки колела, е удобно да се съхранява в хладилник Моля, обърнете внимание : моля, измерете стар диаметър на пръстена и следа. Въртящи се тава за микровълнова печка, въртящо се на ринга (в комплекта не е включена стъклена въртяща се маса).Изпълнение : Конструкция с три малки колела е удобна за съхранение на продукти.Забележка : Моля, измерете стар диаметър на пръстена и следа.Пръстен за въртящия се плот за микровълнова печка Пръстен За подкрепа на Въртящ се валяк За микровълнова печка, Пръстен за колела за микровълнова стъклена чиния.Подходящ за стъклена чиния за микровълнова печка с диаметър по-11,8 инча/30 см Спецификации : Дизайн с три малки колела, е удобно да се съхранява в хладилник. Моля, обърнете внимание : моля, измерете стар диаметър на пръстена и следа. Въртящи се тава за микровълнова печка, въртящо се на ринга (в комплекта не е включена стъклена въртяща се маса).Изпълнение : Конструкция с три малки колела е удобна за съхранение на продукти.Забележка : Моля, измерете стар диаметър на пръстена и следа.Пръстен за въртящия се плот за микровълнова печка Пръстен За подкрепа на Въртящ се валяк За микровълнова печка, Пръстен за колела за микровълнова стъклена чиния.Описание на Пратката съдържа : 2 бр. Голяма поставка за тава със стъклен каруселью за микровълнова печка (кафява) Идеална за засаждане : подходящ за стъклена чиния за микровълнова печка с височина по-11,8 инча/30 см. Характеристики : Конструкция с три малки колела, удобна за съхранение на продукти, моля, Обърнете внимание : Моля, измерете стар диаметър на пръстена и следа Характеристики - Цвят : бял.- Материал : Пластмаса.- Размер : около 19.Пратката съдържа : 2 бр. Голяма поставка за чаша тип "въртележка" за микровълнова печка (кафява) Идеална за засаждане : подходящ за стъклена чиния за микровълнова печка с височина по-11,8 инча/30 см. Характеристики : Конструкция с три малки колела, удобно съхраняване на продукти моля, Обърнете внимание : Моля, измерете стар диаметър на пръстена и следа Предпоставка включва 2 пръстени за микровълнова печка.

Други функции

Най-добри сделки