.

.

Balacoo Керамични Котешки Паници 2 елемента Котешки Ястие Котешки Аксесоари Повдигнати Котешки Паници Котешка Керамични Ясла Котешка Керамична Купа Куче Купа и Купа ?

Balacoo Керамични Котешки Паници 2 елемента Котешки Ястие Котешки Аксесоари Повдигнати Котешки Паници Котешка Керамични Ясла Котешка Керамична

BGN 22.08

Брой продукти
На склад

Керамична купа за котки : Купички за хранене на домашни любимци, произведени от керамични, екологично чист, здрав материал за здравословния начин на употребаКупички за котки : Керамична купа за кучета има малко тегло, е лесно да носят със себе си по време на пътуване.Керамична купа : на Домашни животни могат да се радват на храна, без сваляне на главата.Купа за вода за котки : Лека, лесно да носят със себе си по време на пътуване.Купа за котки : керамични, екологично чист, здрав материал за здравословния начин на употреба.Керамична купа за котки : Купички за хранене на домашни любимци, произведени от керамични, екологично чист, здрав материал за здравословния начин на употреба.Купички за котки : Керамична купа за кучета има малко тегло, е лесно да носят със себе си по време на пътуване.Керамична купа : на Домашни животни могат да се радват на храна, без сваляне на главата.Купа за вода за котки : Лека, лесно да носят със себе си по време на пътуване.Купа за котки : керамични, екологично чист, здрав материал за здравословния начин на употреба.Списък на опаковки 2 x купички за домашни любимци Характеристики - Материал : Керамични купички за кучета супериор. - Леки, лесни за переноске по време на пътуване купички за котешки храни. - Подходящ за повдигнати мисок за котки, котенков и други домашни кучета. - Цвят : Светло-сини котешки паници. - Чаша с високи крака намалява риска да се разделят или да се преобърне на керамична купа за котки. - Размер : прибл. керамична купа с размер 12 х 12 х 11 виж - керамика, чиста, здрава и купа за котки от полезен материал. - Домашни животни могат да се радват на храна, не затвори на главата керамични ясла за домашни любимци.издигнати купички за кучета Описание на стоките Керамична купа за кучета Точно дизайн ще позволи на вашите домашни любимци за да се хранят добре и няма да се отрази на апетита си.повдигната купичка за котки, Това и dry.котка керамични питатель Това продуктът е произведен от хранително-керамични материали за безопасно използване на pets.котка ясла е Страхотна ясла за котки, котенков и други домашни любимци.

Други функции

Най-добри сделки