.

.

Тенис на притежателя на контролера UPOK, съвместим с геймпадами PS5, PS4, Xbox - Разнообразни Аксесоари за Закрепване за влакчета, Вградени мини накладки, здрав държач от а?

Тенис на притежателя на контролера UPOK, съвместим с геймпадами PS5, PS4, Xbox - Разнообразни Аксесоари за Закрепване за влакчета,

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

?【Универсална съвместимост с игри от администратора】 Притежателя на игровия контролер е съвместим с игри контролер PS4/PS5 Dual Sense/ Xbox One/Xbox 360/ Nintendo /Switch, използвайте притежателя игрален контролер, за да подредите масата ви и да ви осигури комфортно игралното поле! ?【Издръжлив материал от алуминиева сплав】 Притежателя игрален контролер PS5 е изработена от висококачествена алуминиева сплав, практичен и траен, е трудно да се деформира и осигурява стабилна подкрепа на вашия игрален контролер!. ?【Вградена устойчива на плъзгане силиконова подплата】 Вградена устойчива на плъзгане силиконова подплата вътре на притежателя на избягва да се движи и падения игрален контролер. поставете или махнете контролер PS5 с притежателя на притежателя игрален контролер ps5 ще бъде стабилен, ще остане балансиран и не опрокинется!. ?【Удобен за използване】 Дизайн, без да инсталирате, не е нужно пробиване на стената или нанесете лепило върху притежателя на игровия контролер, просто поставете контролер PS5 Duelsense, за да се избегне загуба на игра на контролера и да се гарантира ви комфортно игралното поле!. ?【Професионален притежателя игрален контролер PS5】 Разработен в изогнутом обтекаемом стил е идеален за показване на вашия игрален контролер.Специално разработена за Play Station 5 гейм контролер Duelsense, червен, черен и сребрист цвят цветове по 3 различни за потребителите PS5, за да отговарят на различните им нужди.

Други функции

Най-добри сделки