.

.

Комплект за бързо изключване захранващ шайби от неръждаема стомана, 2 комплекта NPT 3/8 инча, Быстроразъемные фитинги за измиване с високо налягане, (Вътрешна резба)

Комплект за бързо изключване захранващ шайби от неръждаема стомана, 2 комплекта NPT 3/8 инча, Быстроразъемные фитинги за измиване

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

【Предпоставка включва】 2 комплект фитинги за бърза връзка NPT 3/8" 【Лекота на свързване】 можете лесно да съберат тези шайби и быстроразъемные ниппели, тези комплекти переходников и ниппелей осигуряват бърза връзка за маркуч, водна помпа, наредба кран, телескопична съвети, инструменти за почистване на повърхности и пистолет-пръскачка. 【МАТЕРИАЛ】 набор от адаптери за измиване с високо налягане 3/8"quick connect е изработена от висококачествена и здрава неръждаема стомана.По-висока устойчивост на корозия, от месинг. 【Съответствие с изискванията на NPT】 всички комплекти за бързо свързване за измиване под налягане съответстват на изискванията, NPT, можете да се свържете с повечето от конектори, на съответните изисквания NPT. Комплект за бърза връзка от неръждаема стомана е с размер 3/8 инча, моля, проверете спецификациите, преди да ги връзката. 【Устойчиви на високо налягане】 този комплект быстроразъемных съединения и свързване ниппели от неръждаема стомана издържа на налягане до 5000 килограма на квадратен сантиметър. 【Предпоставка включва】 2 комплект фитинги за бърза връзка NPT 3/8". 【Лекота на свързване】 можете лесно да съберат тези шайби и быстроразъемные ниппели, тези комплекти переходников и ниппелей осигуряват бърза връзка за маркуч, водна помпа, наредба кран, телескопична съвети, инструменти за почистване на повърхности и пистолет-пръскачка. 【МАТЕРИАЛ】 набор от адаптери за измиване с високо налягане 3/8"quick connect е изработена от висококачествена и здрава неръждаема стомана.По-висока устойчивост на корозия, от месинг. 【Съответствие с изискванията на NPT】 всички комплекти за бързо свързване за измиване под налягане съответстват на изискванията, NPT, можете да се свържете с повечето от конектори, на съответните изисквания NPT. Комплект за бърза връзка от неръждаема стомана е с размер 3/8 инча, моля, проверете спецификациите, преди да ги връзката. 【Устойчиви на високо налягане】 този комплект быстроразъемных съединения и свързване ниппели от неръждаема стомана издържа на налягане до 5000 килограма на квадратен сантиметър.

Други функции

Най-добри сделки