.

.

TINDAY Боя на номер Дракон САМ Боята по Номера Комплект, подходящ за Деца Начинаещи Възрастни DIY Платно Картина по Номера Живопис Акрилна Живопис за Декорация на Дома ?

TINDAY Боя на номер Дракон САМ Боята по Номера Комплект, подходящ за Деца Начинаещи Възрастни DIY Платно Картина по Номера Живопис Акрилна

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

[Насладете се на рисуването] Dragon САМ Paint by numbers е лесно да рисуватОнзи, който иска да стане художник, можете да се завърши това.Възрастен на Детето, за начинаещи, който само се е научил да рисува, това може да се направи. [Великите дарове] Комплекти за рисуване по номера - това са приятни и необичайни подаръци за начинаещи (да упражнявате рисувах), както за деца, така и възрастни, опитни художници, членове на семейството, приятелите.Хубаво е да се помага на хората около вас започне своите весели занимания по време на престоя си у дома. [Развитие на играчка] Това е добър избор за живот, тя ще помогне на децата да развиват интелекта си и да се поинтересувате рисуването. [Това е безопасно?] Пигментът се състои от акрил, безопасен и безвреден за околната среда, не вреди, можете да се насладите на рисуването. [Можете да получите] Боята по номера за начинаещи възрастни деца DIY художествен занаят Живопис с маслени бои 16x20 см платно 1 пакет, 1 комплект акрилни бои, 3 бр. четки изискан подарък опаковка (без рамка). [Насладете се на рисуването] Dragon САМ Paint by numbers е лесно да рисуват.Онзи, който иска да стане художник, можете да се завърши това.Възрастен на Детето, за начинаещи, който само се е научил да рисува, това може да се направи. [Великите дарове] Комплекти за рисуване по номера - това са приятни и необичайни подаръци за начинаещи (да упражнявате рисувах), както за деца, така и възрастни, опитни художници, членове на семейството, приятелите.Хубаво е да се помага на хората около вас започне своите весели занимания по време на престоя си у дома. [Развитие на играчка] Това е добър избор за живот, тя ще помогне на децата да развиват интелекта си и да се поинтересувате рисуването. [Това е безопасно?] Пигментът се състои от акрил, безопасен и безвреден за околната среда, не вреди, можете да се насладите на рисуването. [Можете да получите] Боята по номера за начинаещи възрастни деца DIY художествен занаят Живопис с маслени бои 16x20 см платно 1 пакет, 1 комплект акрилни бои, 3 бр. четки изискан подарък опаковка (без рамка).Нашата цел е да ви предостави опит в работата с хора на изкуството.Лесно раскрашивается съответните цифри, подходящ както за възрастни така и за деца.Много подходящи за декорация на всекидневна, спалня, трапезария, удобства и т.

Други функции

Най-добри сделки