.

.

100шт Барабан Шлайфане Ръкави Лента За шкурка # 80, 320, 600 Песъчинки с 1 Барабан Wheelhead Оправкой Комплект за Полиране на Дърводелски изделия (600 Песъчинки)

100шт Барабан Шлайфане Ръкави Лента За шкурка 80, 320, 600 Песъчинки с 1 Барабан Wheelhead Оправкой Комплект за Полиране на Дърводелски

BGN 4.44

Брой продукти
На склад

【Добра съвместимост】 Шлифовъчни ленти Dram са изработени от висококачествени метериала и се използват с оправкой от 1/8-инчов пръчка, която е подходяща за много инструменти 【Лесна инсталация】Саморасширяющиеся дорник барабан с гумена възглавница са специално разработени за плътно прилепване шлифовъчни ленти, докато държите конектора за шкурка на място, което осигурява на особено фина обработка. 【Практичен】 Накрайник за шлайфане на бормашини има добре обмислен дизайн, който е практичен компактен инструмент, износостойким и с добър товаро топлина, дълъг живот. 【Широко приложение】 барабанная опесъчаване машина с шкурка 80, 320, 600 може да се използва за изглаждане на вътрешни и външни извити ръбове, подготовка на повърхността, облицовки на меки и твърди повърхности, като дърво, дограма, полиране на метал, кехлибар, пчелен восък и т. 【Опаковка】 пакет 3 шлифовъчни ленти с различна шкурка, получи всеки комплект за 100 бр шлифовъчни ленти за вашето използване, компактен дизайн, удобен за потребителя в переноске и съхранение. 【Добра съвместимост】 Шлифовъчни ленти Dram са изработени от висококачествени метериала и се използват с оправкой от 1/8-инчов пръчка, която е подходяща за много инструменти. 【Лесна инсталация】Саморасширяющиеся дорник барабан с гумена възглавница са специално разработени за плътно прилепване шлифовъчни ленти, докато държите конектора за шкурка на място, което осигурява на особено фина обработка. 【Практичен】 Накрайник за шлайфане на бормашини има добре обмислен дизайн, който е практичен компактен инструмент, износостойким и с добър товаро топлина, дълъг живот. 【Широко приложение】 барабанная опесъчаване машина с шкурка 80, 320, 600 може да се използва за изглаждане на вътрешни и външни извити ръбове, подготовка на повърхността, облицовки на меки и твърди повърхности, като дърво, дограма, полиране на метал, кехлибар, пчелен восък и т. 【Опаковка】 пакет 3 шлифовъчни ленти с различна шкурка, получи всеки комплект за 100 бр шлифовъчни ленти за вашето използване, компактен дизайн, удобен за потребителя в переноске и съхранение.Нашият набор от машини на барабаните е изключително разработена за декорация на дома, художествени занаяти и произведения на изкуството от дърво.Обикновен и стандартен барабан подходящ за много въртящи се инструменти.

Други функции

Най-добри сделки