.

.

ЗНТУ 23 бр. Хелоуин Вино, Амулети Бар на Чаша За Вино Маркери Набор от Призрак на Тиквата Прилеп Шапка на Магьосник Метла Заключване Луната Мумия Скелет Хелоуин Эмал?

ЗНТУ 23 бр. Хелоуин Вино, Амулети Бар на Чаша За Вино Маркери Набор от Призрак на Тиквата Прилеп Шапка на Магьосник Метла

BGN 3.09

Брой продукти
На склад

Че можете да получите : Вие ще получите 23 бр висулки за вино, чаши за вино за Хелоуин с пръстени, различни елементи от Хелоуин, съдържащи тиква, малки призраци, шапка на магьосник, метла, замък, луната, прилеп, мама, скелет, котка.Добавете вашата ежедневна и празнична атмосфера и забавления. 23 БР ОКАЧВАНЕ за вино, чаши за вино на Хелоуин : Приказно окачване за вино, чаши за вино се предлагат в различни стилове. пури в ограничени бройки златни метален ключодържател с различни размери, които придават на всяка кафе-уникална маркировка. Брой и стил за вашия избор.Висококачествен материал : тези висулки и пръстени за Хелоуин, изработени от висококачествена сплав, след повтаряща се полиране и капания масло на повърхността става много гладка и блестяща, трайни и не избледняват лесно.ИДЕАЛНО място за парти в чест на Хелоуин : тези висулки може да се използват за украса на вашите чаши за вино и ще стане един чудесен празник допълнение, ако трябва да забавлява гостите на Хелоуин.Висулка има петельку, така че лесно можете да го закачите на чаша, и тя няма да падне.Те са малки, така че можете да продължите да ги навсякъде в дома си и да използват всяка година за провеждане на фестивали.ГАРАНЦИЯ за ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ : Ние се стремим да предоставят качествени продукти и услуги.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас веднага.Ние ще се радваме да отговорим на вас.

Други функции

Най-добри сделки