.

.

2023 Усъвършенстване на телевизионна антена Smart Digital HD Вътрешен усилвател обхват на 500 + Мили - Външен усилвател на сигнала за местния канал - Поддръжка на антени преми?

2023 Усъвършенстване на телевизионна антена Smart Digital HD Вътрешен усилвател обхват на 500 + Мили - Външен усилвател на сигнала за

BGN 23.99

Брой продукти
На склад

1 Ако телевизора не е оборудван с вграден тунер за приемане на HDTV сигнали е необходимо телеприставка. Ако сигналът незадоволителен или предлага само няколко канала, опитайте да се свържете или да извърши повторно сканиране. Преместете стайна антена на друго място. повторно сканиране на всеки сигнал moving.gov/maps : Вижте къде се намират дерик излъчване във вашия район.Уеб антена : вижте колко свободни канали на разположение при вашите местни вещателей.TV Fool : Предоставя списък на наличните канали, карта на покритие и карти динамичен анализ на сигнала за всяко местоположение.Превъзходна проводимост на сигнала.Защита от висока температура Поставете антената на маса, стена или прозорец (силно препоръчително); Прегледайте канали с помощта на функцията "Търсене на канали" на вашия телевизор и се насладете на гледане на Full HD!. Прием на канала ще варира в зависимост от това, което се излъчва в района, колко далеч сте от кули излъчване и обкръжението си (т. пречки между вас и вышками).Дръжте антената air TV далеч от устройства с висока консумация на енергия като климатик, сешоар, микровълнова фурна и т. Когато е необходимо преместване на антената на друго място.Инсталиране на антената са възможно най-високо.Лице към места излъчване бесилка.За постигане на най-добри резултати поставете антената колкото се може по-близо до прозорците.(силно се препоръчва). Забележка : Не забравяйте да изпълните повторно сканиране на канали след преместване на стайна телевизионна антена.Външен усилвател на сигнала бъдете готови за тежки метеорологични условия!.

Други функции

Най-добри сделки