.

.

Топло за шията и раменете, с 6-бързо изгаряне / 4-степенна функция за синхронизация / защита от прегряване на 60 °, се използват за отпускане на мускулите на гърба, раме?

Топло за шията и раменете, с 6-бързо изгаряне / 4-степенна функция за синхронизация / защита от прегряване на 60 °, се използват за

BGN 28.96

Брой продукти
На склад

【ДИЗАЙН ГОЛЯМ РАЗМЕР】 Голям е размерът на електрическо одеяла е 58 х 42 вижте Супер мека електрическа топло може да облекчи болкатаТой е много подходящ за лечение на гърба, на шията, спазми на раменете, корема, краката, ръцете и други части на тялото.Той може да осигури най-бързото 30-секундное успокояващ отвеждане на топлината, за да се постигне бързо нагряване и бързо освобождаване. 【Комфорт И спокойствие】 Топло на корема може да помогне за облекчаване на болката в ставите, мускулите и меките тъкани, както и за намаляване на напрежението в мускулите и ставите, този процес ще изпрати съобщения до други части на тялото си, да се отпуснете ума и тялото. 【Ръчно и машинно пране】 : Материал на тази ястия от болки в гърба и спазми - мека и еластична тъкан от микроплюша. нанася се директно върху кожата и намалява ръчно и в колата.Комфорт и мекота на тази влажна терапия с грелкой ще остане в сила за години напред. 【6 НИВА за РЕГУЛИРАНЕ на ТЕМПЕРАТУРАТА И автоматично ИЗКЛЮЧВАНЕ】Електрическо одеяло има 6 нива на загряване на избор, които най-добре ще отговарят на вашите нужди за отопление.Функция за автоматично изключване на 120 минути позволява да се пести енергия, за да се предотврати прегряване и осигури безопасен и комфортен сън.Можете да се насладят на успокояващ и безопасни топъл. 【ИЗБОР на ПОДАРЪЦИ】 Согревающее одеяло може да даде на родителите си и на приятели, добре дошли в нашия магазин.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.В същото време в нашия магазин има много други стоки, можете да намерите това, което ви харесва!Ние винаги сме готови да се погрижат за вас!.Изработена от висококачествена кърпа, тази ультрамягкая топло ефективно предава и запазва топлината, осигурява оптимална топлинна функция за облекчаване на мускулната болезненост и умора.Отличен за крака в различни части на врата, раменете, гърба, талията, корема, краката и т. Характеристика : 1. Отличен за облекчаване на мускулни болки, хронични мускулни болки и спортните травми. Използвайте 4 настройки за време, времеви диапазон е един 30-120 минути, за да се предотврати дискомфорта, причинени от прегряване. Моля, 6-стъпка за контрол на температурата 40°/45°/48°/52°/56°/60°, 4- получавате по-регулиране на температурата в продължение на 30/60/90/120 минути.

Други функции

Name:
heating pad
Color:
off-white/grey
Material:
Flannel
Power:
60W
Cable length:
2 meters
Temperature range:
40-60℃
Product size:
58cm×42cm
List packaging:
1 x heating pad:
notes:
1. Due to various factors such as monitor brightness and light brightness, the actual color of the item may be slightly different from the picture displayed on the website.:
2. Please allow slight deviations in the measurement data. Hope you can understand, thank you! :
Най-добри сделки