.

.

WENLII Индукционное Кошчето за боклук с капак 7Л, Кошчето за Баня с Тоалетна четка и кутия за салфетки, Автоматично кошче за Боклук от Неръждаема стомана, кофа за боклу?

WENLII Индукционное Кошчето за боклук с капак 7Л, Кошчето за Баня с Тоалетна четка и кутия за салфетки, Автоматично кошче за Боклук от Неръждаема

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

По-голям капацитет, удобно за съхранение на отпадъци, което прави семейството е много чист и подреденКофа за боклук, изработени от трайни материали.Многофункционално интелигентна кофата за боклук, четка за тоалетна и плъзгащо се чекмедже за хартия, с три входа, лесен за съхранение, спестяващ време и отговарящи на вашите различни нужди.Цялата бъчва херметически затворена, за да се задържи миризмата на боклук, за да се предотврати препълване на отпадъци и поддържане на чистотата в дома.Двойна кофа с дръжка, лесно се извлича, удобно съхранявани, лесен за почистване; конструкция на притискателния пръстен, скрит торба за боклук, хигиенично и приятно. без докосване!Просто движение на ръката се отваря капака.По-голям капацитет, удобно за съхранение на отпадъци, което прави семейството е много чист и подреден.Кофа за боклук, изработени от трайни материали.Многофункционално интелигентна кофата за боклук, четка за тоалетна и плъзгащо се чекмедже за хартия, с три входа, лесен за съхранение, спестяващ време и отговарящи на вашите различни нужди.Цялата бъчва херметически затворена, за да се задържи миризмата на боклук, за да се предотврати препълване на отпадъци и поддържане на чистотата в дома.Двойна кофа с дръжка, лесно се извлича, удобно съхранявани, лесен за почистване; конструкция на притискателния пръстен, скрит торба за боклук, хигиенично и приятно. без докосване!С едно движение на ръката се отваря капак.Name : Умен индукционный кофата за боклук за баня Материал : Неръждаема стомана Обем на продукта : 7 л /1,8 литра Област на приложение : тоалетна, баня и т. Пакетът включва : 1 * кош за отпадъци : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите. Снимки На продукта не други предмети, освен боклуци кофи. Размер се измерва ръчно.Това може да бъде погрешно, това е нормално, моля, обърнете се към самия размер, благодаря. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от снимките, моля, приемете. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез данните за контакт електронна поща.Ние ще решим проблема възможно най-скоро. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, има все още стоки по избор.

Други функции

Най-добри сделки