.

.

Смяна на фарове JSBOYAT възли за 2010-2014 Ford Mustang Фарове от страна на водача и пътника (черен корпус с рефлектор прозрачен)

Смяна на фарове JSBOYAT възли за 2010-2014 Ford Mustang Фарове от страна на водача и пътника (черен корпус с рефлектор прозрачен)

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

?【Съвместимост с превозно средство】 фарах събирането е съвместима с Ford Mustang 2010-2014 гНе е подходящ за модели с фабричните HID. Не е подходящ за модели с довършителни работи V6.Крушки в комплект не са включени.Тип на крушката на далечни разстояния / къси светлини : H13; сигналната лампа : 3457 A. Номер OEM : AR3 Z13008 D, AR3 Z13008 C. Номер на връзки за информация ABPA : FO2502276, FO2503276. ?【Материали, корпус от ПРЕМИУМ-клас】 Този фар е солидна конструкция с напълно запечатани сверхпрочным корпус, изготовленным от висококачествен поликарбонат пластмасова OEM-клас, водоустойчив до IP65, предоставящ отлична атмосферостойкость и устойчивост на удар.Добре сконструированный, за да осигури яркото осветление.Нови лещи и рефлектори осигуряват по-добро осветление и осигуряват приятно и комфортно преживяване. ?【СИГУРНОСТ и дълъг живот на】 е Изработена от материали, сертифицирани SAE & DOT, които отговарят или надвишават изискванията на OEM.Микропризменные рефлектори и хромирани елементи на фаровете увеличават отразяваща способност на светлината, за улесняване на насрещни автомобили може да ви през нощта.Дайте да ви е по-безопасно и комфортно шофиране.Стабилни характеристики и висока надеждност. ?【ЛЕСНА инсталация】 Инсталиране на Plug-n-play.Директен монтаж на сглобена OE или смяна на резервна блок.Не се изисква промяна или пробиване.Забележка : инструкциите за монтаж не е включена в комплекта, е силно препоръчително професионално инсталиране.

Други функции

Най-добри сделки