.

.

Стабилизатор степенна опора TeukRiGa АВТОБУСА, Регулира от 7-5 / 8 до 14, от толстостенной стомана с максимален товар 1000 паунда, 2 бр.

Стабилизатор степенна опора TeukRiGa АВТОБУСА, Регулира от 7-5 / 8 до 14, от толстостенной стомана с максимален товар 1000 паунда,

BGN 14.24

Брой продукти
На склад

1 Стъпка стабилизатор на АВТОБУСА се регулира от 7-5 / 8 "до 14", широчина стоманена плоча : 6 * 6 см. Капацитет : 1000 паунда. Изработен от тежка рамка от стомана гарантира дълъг живот, устойчивост на корозия и ръжда. Предотвратява увисване и преждевременно износване степени на АВТОБУСА, предотвратява изкриви степени и след продължителна употреба. Универсално съвместима с повечето степени на влизане в колата, е достатъчно малък, за съхранение във вашия микробус.Стъпка стабилизатор на АВТОБУСА.Стъпка стабилизатор на АВТОБУСА.Безопасно да дойдете и слез по стълбите за къмпинг с помощта на стабилизатор на АВТОБУСА.Благодарение на товароносимост до 1000 паунда със сигурност можете да използвате този стабилизатор степенна опора на ремаркето многократно.За използване задайте стабилизатор степенна опора Camper директно под стълбите на микробуса.След това завъртете горната част обратно на часовниковата стрелка, докато тя не срещне и с мерки на АВТОБУСА.Осигурява сигурна платформа за гости и за домашни любимци от всички възрасти.Стабилизатори на стълбите Camper надеждно закотвени вашата стълба на място и предотвратява нейното огъване или движат по време на употреба.

Други функции

Най-добри сделки