.

.

Ароматна Свещ във формата на Пряничного Човек, Коледна Декоративна Свещ от Ароматния соев Восък 65 г Ръчно изработени, Естетична Парафиновая Свещ за десктоп фотосе?

Ароматна Свещ във формата на Пряничного Човек, Коледна Декоративна Свещ от Ароматния соев Восък 65 г Ръчно изработени, Естетична

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Сладък дизайн с класически коледни елементи във формата на снежен човек, Лосове, Пряничного човек изглежда очарователноНай-бързият и лесен начин да декорирате вашия празник!Придайте празничен облик на вашия Коледа с помощта на този бижута, за да създадете коледна атмосфера!.Незаменима коледна украса за хотели, ресторанти, домове и на други места.Свеж аромат, подходящ за медитация, облекчаване на стреса, ароматерапията, което увеличава настроение. 150 г / време за изгаряне на 6-8 часа.Устойчив очарователен цветя-плодов аромат. 1、 Материал : соев восък; Цвят : розов; Форма : форма на ангел; Аромат : цветен. 2、 Размер на свещите : 6 х 6,5 х 3 см /2,4 х 2,6 х 1,2 см; Размер на опаковката : 9 х 9 х 4 см /3,6 х 3,6 х 1,6 инча : всяка свещ с тегло 120 г. от Време на горене около 6-8 часа. 3、 Опаковка : 1 опаковка от натурални ароматни свещи във формата на ангел с подарък кутия. Тези свещи са произведени от естествен соев восък.Тя не излъчва каустик дим, е безвреден за човека и не замърсява околната среда. 5、 Тези бездимни свещи оброчни ще станат чудесен подарък за приятелите, семействата на рождени дни, Коледа, годишнини или други празници. 6、 Серия "Аромат, който ще ви направи щастливи" е специално разработена с използването на естествени аромати, които са не само добре миришат, но и оказват поднимающее настроение въздействие върху ума и тялото. 7、 Креативную ароматическую свещ може да се сложи на масата и да вземат със себе си, където и да отидеш.НАЧИН на ПРИЛОЖЕНИЕ : Това е най-добре да използвате като украшение, ако свети, се препоръчва да я поставите на плоска огнестойкую чиния.Предупреждение за безопасност : 1, Преди запалване махнете цялата опаковка.Тези свещи са предназначени за втечняване при използване. 2、 Поставете в подходяща плоска повърхност, далеч от въздушни течения, от запалими материали и външни източници на топлина, като огън или радиатор. При необходимост защитете полирана повърхност. Да се съхранява на място, недостъпно за домашни любимци и деца. Нарежете фитила на 1 см всеки път, когато се запалва свещ.За постигане на най-добри резултати се разпорежда в продължение на 3-4 часа за път. 6、 Никога не оставяйте горящия свещ без надзор.

Други функции

Най-добри сделки