.

.

Протеинов Крем За Изправяне на коса, 2023-Новият Протеин на Корректирующий Крем За Изправяне на Коса, Крем за Изправяне на коса Silk & Gloss, Крем за Изправяне на коса Maigoole ?

Протеинов Крем За Изправяне на коса, 2023-Новият Протеин на Корректирующий Крем За Изправяне на Коса, Крем за Изправяне на коса

BGN 6.53

Брой продукти
На склад

JISLA 【Протеин корректирующий крем за изправяне на коса】 : Протеин корректирующий крем за изправяне на коса, изработен от активни хранителни съставки като колаген, глицерин, растителни екстрактиКрем за изправяне на къдрава коса прави косата напълно прави, при запазване на тяхното здраве. 【Лек и безопасен】 : Нашият крем за изправяне на коса Silk & Gloss е мека маска за лице за къдрава коса, която може да изправяне, хидратира, къдри и назъбени косата, защитава косата при выпрямлении, както и използването на меки съставки, няма да навреди на косата.Тя е безопасна за употреба. 【Незабавно изправяне на косата】 : Новият протеин на выпрямляющий крем 2023 година може да се превърне гъста, къдрава и назъбени коса в копринена права коса за 3 секунди. 【Лесна употреба】 : Крем за изправяне на коса Silk & Gloss просто отворете капака на флакона, за да се крем минаваше през главата гребени, това осигурява равномерно нанасяне върху косата.TIAQUBZE【Подходящ за всички типове коса】 : Подходящ за всички типове коса, особено за къдрава и изтощена коса, протеин на преси за коса може да се подобри еластичността на косата и изглаждане на суха коса. Новият протеин на выпрямляющий крем 2023 година може да се превърне гъста, къдрава и назъбени коса в копринена права коса за 3 секунди.На нашия крем за изправяне на коса Silk & Gloss е мека маска за лице за къдрава коса, която може да изправяне, хидратира, къдри и направи назъбени косата, защитава косата при выпрямлении, както и използването на меки съставки, които не ги боли.Тя е безопасна за употреба.Крем за изправяне на коса Protein correcting е изработен от активни хранителни съставки като колаген, глицерин, растителни екстракти.Крем за изправяне на къдрава коса прави косата напълно прави, при запазване на тяхното здраве. Нежни съставки, които няма да навредят на косата.Той мирише на свежест и безопасен за използване.Изправя косата си дълга, омекотява, поддържа и кондиционирует 3 в 1 за здрави и силни коса.Лесно управление, права коса със собствените си ръце, спестяване на време и усилия, лекота на използване.Име на продукта : Протеин Корректирующий крем за изправяне на коса.Нетно съдържание : 60 мл. Срок на годност : 3 години.

Други функции

Product Name:
Protein Correcting Hair Straightening Cream Net Content
Най-добри сделки