.

.

Безжичен контролер INVICEQ за гейминг контролер за Xbox One Безжичен гейминг контролер за Xbox One S/ X Гейм контролери за видео игри от серията Xbox One и PC (Windows 7, 8, 10), без да аудио?

Безжичен контролер INVICEQ за гейминг контролер за Xbox One Безжичен гейминг контролер за Xbox One S/ X Гейм контролери за видео игри от

BGN 14.39

Брой продукти
На склад

?Контролер за Xbox One? : Чисто нов безжичен контролер на трета страна за xbox one, която осигурява по-мощни и реалистичен геймплейСъвместим с xbox One X, xbox One S, xbox One и Windows 7, 8, 10. ?Turbo & Rumble Motors? : Добавена функция turbo speed, този безжичен контролер за xbox one не само е стандартно разположение на бутоните, но и предоставя най-добрите гейминг изживяване за вас.Не е необходимо бързо натискане на бутона, и вие все още ще може да спечели играта.Двойна двигатели тътен от двете страни позволяват да изпитате пълно потапяне във време на игра. "Точно преместване" : вграден чувствителен към 256 нива на точност 3 D джойстик осигурява изпълнението на някои прецизни операции.И благодарение на подобряване на d-pad и бутони може да изпълнява спиращи дъха операция.Освен това, благодарение на бутони R3, разположен на задния панел, този контролер controller for xbox one може да се използва за управление на различни видове игри, като например раса, бойни игри, игри с топка и състезания. ?Повърхността на детайли? : Повърхността на това гейминг контролер за xbox one общо матово покритие, което прави външния вид по-елегантен.Оптимизиран матова повърхност ви помага да поддържате цел благодарение на текстурированному хвату.Ергономичен гейминг контролер остава удобно дори след часове игра.Оценете повишен комфорт и усещане от нов безжичен контролер за xbox one. ?Безжична свързаност на големи разстояния? : 2.4 Ghz безжична връзка осигурява повече от 30 фута обхвата на безжичната връзка.Време е да кажем сбогом на тези досадни кабели.Този безжичен контролер може да се използва за домакин xbox one, както и в игрите за КОМПЮТЪР (D-INPUT), PC360 (X-INPUT). (Режим на КОМПЮТЪР може да се използва само в системи за Win7, 8, 10). ?Контролер за Xbox One? : Чисто нов безжичен контролер на трета страна за xbox one, която осигурява по-мощни и реалистичен геймплей.Съвместим с xbox One X, xbox One S, xbox One и Windows 7, 8, 10. ?Turbo & Rumble Motors? : Добавена функция turbo speed, този безжичен контролер за xbox one не само е стандартно разположение на бутоните, но и предоставя най-добрите гейминг изживяване за вас.Не е необходимо бързо натискане на бутона, и вие все още ще може да спечели играта.Двойна двигатели тътен от двете страни позволяват да изпитате пълно потапяне във време на игра.

Други функции

Най-добри сделки