.

.

2 бр. Сватбени Щипки за Коса, BetterJonny Сватба с Украса във вид на Кристали, Перли, Страз, Аксесоари за Коса с Цветя Модел за Жени, Момичета, Шаферките (Розово злато)

2 бр. Сватбени Щипки за Коса, BetterJonny Сватба с Украса във вид на Кристали, Перли, Страз, Аксесоари за Коса с Цветя Модел

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

★ Размер : 2 броя сватбени заколок за коса, приблизително дължина 20 см, широчина 6 виж Цвят : rose gold.Подходящ за жени от всички възрасти. ★ Материал : сватбена декорация от страз, сплав, смола и изкуствени перли. ★ Лесен за използване : С U-образна форма и една вълнообразна дизайн, лесно се побира в косата, лесен за използване, не е лесно пада.Няма ограничения за дължината на коса или прическа.Красиви и елегантни сватбени фиби за коса ще ви направи по-уникална и привлекателна. ★ Широко приложение : Подходяща за партита, абитуриентски балове, партита, сватби, ежедневни чорапи и други специални случаи, е подходящ за жени от всички възрасти.Идеален подарък за вашата съпруга, приятелка и майка си. ★ Ако искате да си върнете парите, моля, запазете опаковката и моите нови стоки.По-долу са две понятия, които не може да върне : 1. Стоката е използвана или повредена. Опаковка или спад на моите стоки са повредени.Параметри : Име : сватбени фиби за коса Материал : кристал, сплав, смола и изкуствени перли.Цвят : rose gold Размер : 11* 12 мм, отвор : 5 мм, Количество : 2 бр. Помещение включва : 2 x сватбени фиби за коса Функция : 1. С U-образна форма и една вълнообразна дизайн, лесно се вкарва в косата, лесен за използване, не е лесно пада. Украсена с перли и кристали, очарователен и мил. Подходящ за различни прически и ежедневието, идеален за сватби, абитуриентски вечери, партита, фотосесии и други специални случаи. Моля, помислете за малка разлика в размера се дължи на ръчно измерване. Моля, разберете, че цветът на продукта може да се различават леко от снимките, поради друг показване на екрана на компютъра.

Други функции

Най-добри сделки