.

.

Cabilock 2 бр. Кутия Кристален Хартиена Кутия Ретро Декор Диспенсер За Кърпи за Ръце, Тенис на Декор Кутии За салфетки Реколта Кутия За Салфетки Хол Кутия За Салфетки Ку?

Cabilock 2 бр. Кутия Кристален Хартиена Кутия Ретро Декор Диспенсер За Кърпи за Ръце, Тенис на Декор Кутии За салфетки Реколта

BGN 15.38

Брой продукти
На склад

Рафтинг, КристалДЕЛОТО НАСТОЛНА КУТИЯ за САЛФЕТКИ - Кутия за салфетки е направена от висококачествен, сигурен и устойчив материал с добра консистенция.ПРАВОЪГЪЛЕН КАПАК КУТИИ за салфетки - Компактен размер, лесно се отваря и се поставя салфетка, удобен и практичен за употреба за вас.ПРАВОЪГЪЛЕН ДЪРЖАЧ ЗА КЪРПИЧКИ - тази капачка за салфетки улеснява съхранението, и можете да получите нещата бързо и лесно.КОРИЦА ЗА ХАРТИЯ-КУТИИ за изпомпване - подходящ за различни сцени, къща, хотел, кафене, на работния плот в дневната, демонстрира елегантна и удобна изкуство.Държач ЗА хартиени салфетки - Отлично полиран гладка повърхност, приятно усещане в ръката си, за никакъв чеп, никакви наранявания на ръката.Рафтинг, Кристал.ДЕЛОТО НАСТОЛНА КУТИЯ за САЛФЕТКИ - Кутия за салфетки е направена от висококачествен, сигурен и устойчив материал с добра консистенция.ПРАВОЪГЪЛЕН КАПАК КУТИИ за салфетки - Компактен размер, лесно се отваря и се поставя салфетка, удобен и практичен за употреба за вас.ПРАВОЪГЪЛЕН ДЪРЖАЧ ЗА КЪРПИЧКИ - тази капачка за салфетки улеснява съхранението, и можете да получите нещата бързо и лесно.КОРИЦА ЗА ХАРТИЯ-КУТИИ за изпомпване - подходящ за различни сцени, къща, хотел, кафене, на работния плот в дневната, демонстрира елегантна и удобна изкуство.Държач ЗА хартиени салфетки - Отлично полиран гладка повърхност, приятно усещане в ръката си, за никакъв чеп, никакви наранявания на ръката.Пратката включва 2 x кутия за салфетки, Особености -Материал : сплав, кристална правоъгълен държач за кърпички -Размер : 19,50 X11,50 X8,00 см/7,66 X4,52 X3 хол. -Кутия за съхранение на салфетки, подходящи за съхранение на хартиени салфетки, както и вида на извличане, позволява лесно да правите луксозен капак кутии за салфетки. -Компактен размер и малко тегло, тази изящна кутия за салфетки, може много добре да организирате вашите хартиени салфетки с кристал капак за салфетки. -Модерно и с вкус подбран външен вид прави кутия за салфетки приятно украшение за дома на притежателя на салфетки. -Цвят : Златист държач за кърпички -Тази кутия за салфетки подходящи за широк спектър от случаи, като тоалетка и диспенсер за хартиени кърпички за офис масата. -Избраният превъзходна и здрава сплав и кристален материал, който лесно се деформира или се контейнер за салфетки.

Други функции

Най-добри сделки