.

.

24ШТ Забавно Тъчпад Непоседа Играчка Ръчно Непоседа Фабрика Играчка За Облекчаване на Стреса Гироскопическая Играчка Метални Примамки Върха на Пръста си Гироскоп?

24ШТ Забавно Тъчпад Непоседа Играчка Ръчно Непоседа Фабрика Играчка За Облекчаване на Стреса Гироскопическая Играчка Метални Примамки

BGN 11.49

Брой продукти
На склад

【Висококачествени материали】 Тези деформируемые играчки-неспокойни са изработени от пластмаса с висока якост, който, без съмнение, ще попречи на разликата трансформируемой на веригата при паданетоТози фабрика непоседа устойчив на разкъсване, може да се сгъва на всяка любимата си форма, след това се присъедини център и да се върти. 【Играчки за облекчаване на стреса】 Много хора използват тази забавна и хладен тапет играчка на една ръка разстояние, за да може успешно да потискат вредните навици.С играчки-спиннерами лесно да се играе, те се въртят на върха на пръстите, което ви позволява да играете, без да се замисляме, което позволява на мозъка да си почине. това не само помага за намаляване на стреса и тревожността, но и ще ви предпази от вредни навици, като разсеяност или пушене, грызение нокти. 【Подарък за Деня на стреса.

Други функции

Най-добри сделки