.

.

Floroom Шифоновая Лента с Ресни Ръчно изработени, Подобна на Коприна, Гладка Лента Цвят Омбре за Сватбени Покани, Букети Булка, Опаковане на подаръци, Украси, Занаяти с?

Floroom Шифоновая Лента с Ресни Ръчно изработени, Подобна на Коприна, Гладка Лента Цвят Омбре за Сватбени Покани, Букети Булка, Опаковане

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

❤️️ Размер : 1-1/2 "ширина х 1,6 ярд дължина за всеки цвят в графиката ❤️Материал : Тези ленти са изработени от копринен шифон, който им придава лекота и високомерие, с меки потертыми ръбове, елегантен изглежда, когато е осветен, много струящиеся. ❤️️Ръчна работа : Всеки етап от производството на тази лента е изработена ръчно, включително и оцветяване, разрывание на лента и протриване.Перетертая ръчно лента осигурява най-мек край. ❤️️️ Гъвкавост : лъскава лента може да се използва като стрии за булчински букети за украса на букети, покани, на фона на бижута, стационарни снимки на новородени и на части, подарък опаковки, интериор детски креватчета и т. ❤ ️ ️ Удовлетворенное обслужване на клиенти : Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или предложения.Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро. ❤️️ Размер : 1-1/2 "ширина х 1,6 ярд дължина за всеки цвят в графиката. ❤️Материал : Тези ленти са изработени от копринен шифон, който им придава лекота и високомерие, с меки потертыми ръбове, елегантен изглежда, когато е осветен, много струящиеся. ❤️️Ръчна работа : Всеки етап от производството на тази лента е изработена ръчно, включително и оцветяване, разрывание на лента и протриване.Перетертая ръчно лента осигурява най-мек край. ❤️️️ Гъвкавост : лъскава лента може да се използва като стрии за булчински букети за украса на букети, покани, на фона на бижута, стационарни снимки на новородени и на части, подарък опаковки, интериор детски креватчета и т. ❤ ️ ️ Удовлетворенное обслужване на клиенти : Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или предложения.Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.Тези ленти могат да се използват като стрии за булчински букети за украса на букети, сватбени покани, газа на фона, оформяне на стационарни снимки, бебета и детайли, подарък опаковки и т.

Други функции

Най-добри сделки