.

.

Преносима вакуумно чаша INKIRU с соломинкой от неръждаема стомана за обикновен и прекрасен външен вид-най-малко тридесет покупки (цвят зелен фасул - 500 мл)

Преносима вакуумно чаша INKIRU с соломинкой от неръждаема стомана за обикновен и прекрасен външен вид-най-малко тридесет покупки

BGN 22.61

Брой продукти
На склад

1 Конструкцията на панти капак с един бутон лесно да се отваря с една ръка.Можете също така да е безопасно да се пие вода по време на шофиране. 2, С помощта на сламки traight можете да пиете вода, по-гъвкаво и просто, защото е мека соломинка може да защити устните, така че офиса на дамите им е трудно да изтрие грима при носенето на червило. 3, Делото може да скача освобождаване на водна пара, без пръски навсякъде.Дизайнът е много очеловеченный.Продължително натискане на бутон може да изпуска пара, а му освобождаване може да се отвори на капака, вакуумни дизайн може да бъде дълготрайна изолация. 4, Външната част на чашките е покрита с аэрозольной боя, която е екологично чиста триизмерна.Слой вакуумна изолация, слой сверхвысокочастотного отопление и вътрешен резервоар от неръждаема стомана ще увеличи трайността му. Бизнес-компанията Yongkang работи вече много години се занимава с продажба на всички видове чаши за вода на потребителския пазар също има по-висок статут, моята компания е готова да установи дългосрочни стабилни отношения на сътрудничество с редица търговци и агенти. Конструкцията на панти капак с един бутон лесно да се отваря с една ръка.Можете също така да е безопасно да се пие вода по време на шофиране. 2, С помощта на сламки traight можете да пиете вода, по-гъвкаво и просто, защото е мека соломинка може да защити устните, така че офиса на дамите им е трудно да изтрие грима при носенето на червило. 3, Делото може да скача освобождаване на водна пара, без пръски навсякъде.Дизайнът е много очеловеченный.Продължително натискане на бутон може да изпуска пара, а му освобождаване може да се отвори на капака, вакуумни дизайн може да бъде дълготрайна изолация. 4, Външната част на чашките е покрита с аэрозольной боя, която е екологично чиста триизмерна.Слой вакуумна изолация, слой сверхвысокочастотного отопление и вътрешен резервоар от неръждаема стомана ще увеличи трайността му. Бизнес-компанията Yongkang работи вече много години се занимава с продажба на всички видове чаши за вода на потребителския пазар също има по-висок статут, моята компания е готова да установи дългосрочни стабилни отношения на сътрудничество с редица търговци и агенти.Материал : Външен материал на вакуумна чаша е изработена от нова неръждаема стомана 304, която можете да използвате дълго време без избледняване и вътрешен резервоар от неръждаема стомана марка 316 с дълготрайна изолация.

Други функции

Най-добри сделки