.

.

Noverlife 50 бр. прозрачни торбички от органза с завязками, тюлевая окото, подарък чанта за парти, Бижута, Пликове за Сватба, Рожден Ден, на фестивала на Детската душа, Коз?

Noverlife 50 бр. прозрачни торбички от органза с завязками, тюлевая окото, подарък чанта за парти, Бижута, Пликове за Сватба,

BGN 7.59

Брой продукти
На склад

【Материал ПРЕМИУМ-клас】 Тези прозрачни торбички за подаръци от органза, изработени от 100% найлонов плат органза, за да демонстрират своя луксозен стилОрганза - превъзходен материал, почти копринен на допир и с тънък переплетением. 【Широкото използване на】 Идеалната чанта за потпури, накити, монети, козметика, огледала, бонбони, визитки, чаени торбички, лак за нокти, карти за игра, блесков за устни и визитни картички, подаръци и други съкровища, а също и помага да поставите малки неща в живота, също е отличен за препродажба. 【Елегантни, декоративни и универсален】Органза - превъзходен материал, почти копринена на пипане, с тънък переплетением, украсени с блещукащите модели.Много са добри като модерните чанти за връчване на подаръци за парти, сватба, фестивал, както и всякакви дейности и мероприятия. 【Безопасен и удобен】 Дизайн с атласным шнурком за по-лесно отваряне и затваряне.Лесно можете да намерите на стоки в прозрачни торбички от тюл. 【Опаковка и размер】 Опаковка от 50 броя тъмно-син цвят.Размери без шипове : 10 x 15 см (4 х 6 инча).Изработен е от висококачествена органза с златисти блещукащите модели.Благодарение на тях съдържание изглежда доста красива, и той ще извърши или е трябвало да направи впечатление на всеки, който го получи.Органза - превъзходен материал, почти копринена на пипане, с тънък переплетением, украсени с блещукащите модели.Идеален за пълнене на кошници, сапуни, свещи, саше, бижута, козметика, подаръци за партита.Опаковка от 50 броя, тъмно-син цвят.Размери без шипове : 10 x 15 см (4 х 6 инча).Тези прозрачни торбички за подаръци от органза, изработени от найлонов плат органза, за да демонстрират своя луксозен стил.Органза - превъзходен материал, почти копринен на допир и с тънък переплетением.Дизайн с атласным шнурком за по-лесно отваряне и затваряне.Лесно можете да намерите предмети, изработени от прозрачни тюлевых мешочков.Много са добри като модерните чанти за връчване на подаръци за парти, сватба, фестивал и всички други събития и празници.Идеалната чанта за потпури, накити, монети, козметика, огледала, бонбони, визитни картички, чаени торбички, лак за нокти, карти за игра, блесков за устни и визитни картички, подаръци и други съкровища, а също и помага да поставите малки предмети в дома си, също така е чудесно за препродажба.

Други функции

Най-добри сделки