.

.

DOITOOL 20 бр. Керамични Дръжки За Гардероб, Кръгла Мебели за дома Дръжка, Чекмеджето, Оборудване за Кухня, Баня, Скрин, Шкафове, Кутии, Щори, Декорация на Дома, Случаен Цв?

DOITOOL 20 бр. Керамични Дръжки За Гардероб, Кръгла Мебели за дома Дръжка, Чекмеджето, Оборудване за Кухня, Баня, Скрин, Шкафове,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Изработен от устойчив твърди керамични материали и може да се използва в продължение на дълго времеШироко се използва в хранително-выдвижном кутия, кошчето за боклук, тоалетката, гардероба и т. пакет от 20 броя за изящни кръгли врати химикалки в различни цветове, които ви е достатъчно за използване.Начин на инсталация е много лесна и не отнема твърде много време.Кръгли керамични дръжки на вратите с разтегателен дръжки, много прости, елегантни и практични.Изработен от устойчив твърди керамични материали и може да се използва в продължение на дълго време.Широко се използва в хранително-выдвижном кутия, кошчето за боклук, тоалетката, гардероба и т. пакет от 20 броя за изящни кръгли врати химикалки в различни цветове, които ви е достатъчно за използване.Начин на инсталация е много лесна и не отнема твърде много време.Кръгли керамични дръжки на вратите с разтегателен дръжки, много прости, елегантни и практични.Описание на Продукт представлява набор от мебели каси за врати дръжки, които са изработени от керамични материали за продължителна употреба.Може да се използва за кабинет, чекмедже, боклук кофи, шкафа, гардероба и т., Дръжка на шкафа уникална форма придава елегантен и завършен вид на вашето килера, выдвижному кутия, мусорному кофа, подвижни кутии и т. Характеристики - Цвят : случаен.- Материал : керамика.- Размер : около 3,10 X3,10 X2,10 см/1,22 X1,22 X0,83 инча.- Комплект от 20 броя за изящни кръгли врати химикалки в различни цветове, които ви е достатъчно за използване.- Изработен от устойчив твърди керамични материали и може да се използва в продължение на дълго време.- Широко се използва в хранително-выдвижном кутия, кошчето за боклук, тоалетката, гардероба и т. - Начин на инсталация е много лесна и не отнема твърде много време.- Кръгли керамични дръжки на вратите с разтегателен дръжки, много прости, елегантни и практични.Опаковката включва 20 x дръжки.

Други функции

Най-добри сделки