.

.

Настолен Мини Статив-поставка за Селфи-стик, Монопод, Стабилизатор, Държач за Камерата, Ръчно изработени с винт 1/4 инча за камера, Компактен фотоапарат Slr Премиум-Кл?

Настолен Мини Статив-поставка за Селфи-стик, Монопод, Стабилизатор, Държач за Камерата, Ръчно изработени с винт 1/4 инча за камера, Компактен

BGN 3.80

Брой продукти
На склад

[Функция] : по-Добре да снимате снимки и видео записи с помощта на нашия мини-статив, не е нужно да се притеснявате за тряске [Винт 1/4 инч] : В горната част на статив има винт 1/4 инча, който може да настроите с помощта на скоби за мобилни телефони и да се свържете към различни оборудване, такова като стативи. [Надеждна поставка за статив за мобилен телефон - чудесен подарък под формата на] : Стойки за камера, настолен статив за камера, ръчно статив, малък статив, за проектор. [Материал] : Горната част на настолен статив, изработен от нескользящих подложка и висококачествени силиконови материали, а краката и са оборудвани нескользящими подови изтривалки на разположение. [Лесен за носене] : Триножник е с малко тегло и компактни размери, портативен и удобен в переноске, не заемат много място, можете да го сложите в раници, торби през рамо и на други чанти. [Функция] : по-Добре да снимате снимки и видео записи с помощта на нашия мини-статив, не е нужно да се притеснявате за тряске. [Винт 1/4 инч] : В горната част на статив има винт 1/4 инча, който може да настроите с помощта на скоби за мобилни телефони и да се свържете към различни оборудване, такова като стативи. [Надеждна поставка за статив за мобилен телефон - чудесен подарък под формата на] : Стойки за камера, настолен статив за камера, ръчно статив, малък статив, за проектор. [Материал] : Горната част на настолен статив, изработен от нескользящих подложка и висококачествени силиконови материали, а краката и са оборудвани нескользящими подови изтривалки на разположение. [Лесен за носене] : Триножник е с малко тегло и компактни размери, портативен и удобен в переноске, не заемат много място, можете да го сложите в раници, торби през рамо и на други чанти.Параметри : Тип на продукта : Мини-монопод-стабилизатор Материал : Пластмаса Интерфейс : винт 1/4 инча Тегло : приблизително 30 g / 1,1 унции Осъществяване Списък : 1 х настолен статив.

Други функции

Item Type:
Mini Monopod Stabilizer
Material:
Plastic
Interface:
1/4in Screw
Weight:
Approx. 30g/1.1oz
Package List:
1 x Desktop Tripod :
Най-добри сделки