.

.

Cabilock Метални Рафтове за обувки Багажник за изложбата на стоки Обувки На висок Ток, Рафтове За търговски изложения на продукти От Неръждаема Стомана Метален Багажн?

Cabilock Метални Рафтове за обувки Багажник за изложбата на стоки Обувки На висок Ток, Рафтове За търговски изложения на продукти От

BGN 39.04

Брой продукти
На склад

Той е с интелигентен дизайн, който позволява на трайно задържане на обувкиМожете да го използвате с доверие.Той може да ви предложи най-прекия прожекция на обувки.Лесен и щедър, стилен и. е изработен от висококачествен материал, плюс отлични технологични процеси, издръжлив. материал, който лесно се деформират. Идеална за демонстрация на вашите обувки.Изработен от висококачествен метал, устойчиво на корозия и трайни.Идеална за използване в дома, в търговски център, магазин или обувката магазин.Той е с интелигентен дизайн, който позволява на трайно задържане на обувки.Можете да го използвате с доверие.Той може да ви предложи най-прекия прожекция на обувки.Лесен и щедър, стилен и. е изработен от висококачествен материал, плюс отлични технологични процеси, издръжлив. материал, който лесно се деформират. Идеална за демонстрация на вашите обувки.Изработен от висококачествен метал, устойчиво на корозия и трайни.Идеална за използване в дома, в търговски център, магазин или обувката магазин.Описание на Този продукт е рафтове за изложбата на стоки в магазина, направен от висококачествен материал, здрав и издръжлив за дълъг експлоатационен срок. устойчива на износване и лесна за инсталиране, за да се пести място.Подходящи за демонстрации на обувки.Материал от неръждаема стомана, без да променят цвета си, без деформации.Характеристики - Цвят : сребрист - Материал : неръждаема стомана - Размер : около 24,00 X11,00 X7,00 см. / 9,43 X4,32 X2, 75 инча Предпоставка включва 1 х поставка за обувки.

Други функции

Най-добри сделки