.

.

Сменяеми остриета за Нож за Стъклени Бутилки Замяна Корона Стеклореза през Цялата Инструмент за рязане на Бутилки за повечето марки на Машина За рязане на Стъклен?

Сменяеми остриета за Нож за Стъклени Бутилки Замяна Корона Стеклореза през Цялата Инструмент за рязане на Бутилки за повечето

BGN 5.39

Брой продукти
На склад

【Здрав материал】 Сменяеми остриета за нож за стъклени бутилки, изработени от метал, с висока твърдост и висока якост, им е трудно заржаветь или да се прекъсне, те са трайни и остриОстрието работи добре дори при честа употреба. 【Лекота на работа】Остра режещата глава отрязва точно и плавно, да не се прилага усилие.Тя може да намали няколко пъти и при необходимост лесно да се замени. 【Идеален заместител】Режещо острие - това е перфектният преносим аксесоар, осигуряващ постоянна надеждна работа на устройството за рязане на бутилки.Смяна на режещата глава инструмент за рязане на стъкло е много полезно и удобно. 【Рециклиране на бутилки】 В този острието ще бъдат използвани стъклени бутилки, които ще бъдат хвърлени за други цели, екологично чисти, така че ще можете да се наслаждавате на процеса на производство на собствените си ръце. 【Универсален Режещ кръг】Диаметър на отвора за винта е 0,12 " / 3 mm, която е подходяща за повечето марки резаков за стъклени бутилки, представени на пазара.Сменяеми остриета за нож за стъклени бутилки Замяна корона Стеклореза през Цялата инструмент за рязане на бутилки за повечето марки машини за рязане на стъклени бутилки.

Други функции

Най-добри сделки