.

.

Гирлянда от Кленов листа ЕД, Led Декоративна Венец, 9,8 Подножието на Топло Светъл Венец от Кленов листа, Есенен Венец за честването на Деня на Благодарността за Хелоу?

Гирлянда от Кленов листа ЕД, Led Декоративна Венец, 9,8 Подножието на Топло Светъл Венец от Кленов листа, Есенен Венец за честването

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

¡¾водонепроницаемый материал ¡¿ Тази лампа от изкуствен кленов лист, изработен от пластмаса, водоустойчив, трайна, абсолютно безопасен, подходящ за вътрешна и външна употреба и никога не се нагряваМожете да се сгъват и за адаптиране под всякаква форма, която ви харесва, в зависимост от вашите нужди в де.Осветителни тела са с високо качество, устойчиви на разкъсване и тяхното не е лесно да се съборят, и венец е изработена от висококачествена медна тел.За годишнина подаръци за вашия човек ще се Създаде добра атмосфера. ¡¾ Лесна инсталация¡¿ Лесна инсталация, меки и топли led светлини създават живо и интересно усещане.Може да се използва като добра украса за Хелоуин, Коледа, партита и външно осветление.Цвят на кленов листа има 4 различни ярки градиентных цветове, които изглеждат като истински есенни листа.Има 20 led крушки и 40 реалистични кленов листа.Общата дължина е 9,8 фута.Кленови листа истински цветове създават усещане за топлина и естественост. ¡¾2 режима на осветление¡¿ Led венец от кленов листа има 2 режима на осветление на избор : постоянна или мигаща.Създайте топла и щастлива атмосфера Деня на Благодарността и Коледа.Лампа maple leaf се захранва от 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени) и може да се поддържа непрекъснато осветление не по-малко от 48 часа. ¡¾ Очарователно бижу¡¿Лампа "Есенен кленов лист", не може да осигури топла светлина и да се превърне в очарователна декорация в нощта, но също така може да бъде инсталиран на вашия плот, рафт на полицата, камина, рамката на рамката, има вратата, перилах стълбите, на двора или в някоя друга стая.Създайте зашеметяващ външен вид на къщата. ¡¾ Художествен кленов лист ¡¿ Просто инсталирайте ги, за да придават яркост и художествен смисъл на вашето наружному пространството.Широко използвана за вътрешен / външен декор венец Light string украсена с листа, есенни цветове в красива и елегантна форма.Изглежда като истински кленов лист, идеален както за деня, така и за нощен дизайн. ¡¾водонепроницаемый материал ¡¿ Тази лампа от изкуствен кленов лист, изработен от пластмаса, водоустойчив, трайна, абсолютно безопасен, подходящ за вътрешна и външна употреба и никога не се нагрява.Можете да се сгъват и за адаптиране под всякаква форма, която ви харесва, в зависимост от вашите нужди в де.Осветителни тела са с високо качество, устойчиви на разкъсване и тяхното не е лесно да се съборят, и венец е изработена от висококачествена медна тел.За годишнина подаръци за вашия човек ще се Създаде добра атмосфера. ¡¾ Лесна инсталация¡¿ Лесна инсталация, меки и топли led светлини създават живо и интересно усещане.Може да се използва като добра украса за Хелоуин, Коледа, партита и външно осветление.Цвят на кленов листа има 4 различни ярки градиентных цветове, които изглеждат като истински есенни листа.Има 20 led крушки и 40 реалистични кленов листа.Общата дължина е 9,8 фута.Кленови листа истински цветове създават усещане за топлина и естественост.

Други функции

Item Type:
Maple Leaves String Lights
Product Size:
Approx. 3meter / 9.8ft
Number of Lamp Beads:
20 Beads
Power Supply Battery:
3 x AA batteries(not included)
Material:
Plastic
Light Source:
Warm light
Mode:
Blinking; steady
Luminous Flux:
30lm/piece
Service Life:
20000H
Weight:
69 g / 2.4 oz(approx.)
Package List:
1 x Maple Leaves String Lights(battery not included)
Note:
1. Please be kind.2. Please note that the LED lights and maple leaf are waterproof, while the battery box is not. Please protect.
Най-добри сделки