.

.

ZTING Външна Чанта За Пренасяне на Домашни Любимци, Раница за Котки, Сгъваема Гърдите Чанта за Домашни Любимци, Стоки за Домашни Любимци, Раница-Переноска за Кучета, Р?

ZTING Външна Чанта За Пренасяне на Домашни Любимци, Раница за Котки, Сгъваема Гърдите Чанта за Домашни Любимци, Стоки за Домашни Любимци,

BGN 43.90

Брой продукти
На склад

- Добра устойчивост на износване, устойчивост на укусам, превъзходни материали и стилен външен вид - Има сетчатое прозореца за сигурност, вентилация и видимост, силни регулируеми презрамки.Дебела презрамка улеснява переноску. - Чудесно, за да вземат своите домашни любимци със себе си на разходка. - Чанта здрава и идеално за пътуване на открито и игри с домашни животни. - Подходящ за котки повечето размери, подходящи само за малки кучета определено тегло.Характеристики : - Добра устойчивост на износване, устойчивост на укусам, превъзходни материали и стилен външен вид.- Има сетчатое прозореца за сигурност, вентилация и видимост, силни регулируеми презрамки.Дебела презрамка улеснява переноску.- Чудесно, за да вземат своите домашни любимци със себе си на разходка.- Чанта е здрава и е идеална за пътуване на открито и игри с домашни животни.- Подходящ за котки повечето размери, подходящи само за малки кучета определено тегло.Многофункционални чанти за рамо домашни любимци Размера на чантата : 33x30x24 виж Теглото на чанта 0,5 кг Препоръчва се за домашни любимци с тегло до 3 кг Размер на чантата : 45x36x31 виж Теглото на чанта 0,65 кг Препоръчва се за домашни любимци с тегло 6,5 кг Материал : найлон + полиестер Фигура : обикновен Цвят : сив Опаковка в пакет : 1 * Чанта за домашни любимци Списък на пакетите : 1 * Раница-капсула за котки Забележка : 1. Моля, оставяйте грешка 0 ~ 1 сантиметър, поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Други функции

Най-добри сделки