.

.

Цветна Преса за нокти, Къси Пролетта Квадратни Режийни Нокти, Сладко Пъстри Цветя, Листа, Изкуствени Фалшиви Нокти с Лепило за Нокти за Жени, Лятна Акрилна Наклеечк?

Цветна Преса за нокти, Къси Пролетта Квадратни Режийни Нокти, Сладко Пъстри Цветя, Листа, Изкуствени Фалшиви Нокти с Лепило за Нокти

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

?【Опаковка】 Този продукт съдържа 24 броя фактури за нокти и гел-желе за нокти, 1 мини-пилочку за нокти и 1 пръчка за облекчаване на фалшиви ноктиРежийни ноктите са проектирани в съответствие с извити женски нокти, достатъчно дебели, за да им е лесно да се прекъсне, имат естествена кацане, по-естествен ефект и удобни за използване. ?【Пролетта и лятото дизайн】 Тези сладки режийни ноктите са разработени от дизайнери за пролетния и летния сезон.Те включват пролетните и летните елементи като цветя, пеперуди, сърца и пайети. (Поради съображения за транспортиране опаковка не съдържа лепило, а срока на годност желейной дъвка е ограничен, ви предлагам да използвате лепило, собствено производство. ??【Лесна употреба】 Можете да промените стила на своите нокти за по 5 минути, по всяко време и на всяко място.Режийни ноктите продължават по-дълго, ако ги почистете преди употреба и не трябва да се използва вода в продължение на два часа след носене. ?【Идеален подарък】 Тези общи ноктите - идеален подарък за вашата приятелка, жена, жени или момичета.Те са подходящи за такива случаи, като например танци, сватби, партита, срещи, следобеден чай, празнични тържества и т. ?【Оферта】 Ако не сте доволни от нашите продукти или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви дадем задоволителен отговор. ?【Опаковка】 Този продукт съдържа 24 броя фактури за нокти и гел-желе за нокти, 1 мини-пилочку за нокти и 1 пръчка за облекчаване на фалшиви нокти.Режийни ноктите са проектирани в съответствие с извити женски нокти, достатъчно дебели, за да им е лесно да се прекъсне, имат естествена кацане, по-естествен ефект и удобни за използване. ?【Пролетта и лятото дизайн】 Тези сладки режийни ноктите са разработени от дизайнери за пролетния и летния сезон.Те включват пролетните и летните елементи като цветя, пеперуди, сърца и пайети. (Поради съображения за транспортиране опаковка не съдържа лепило, а срока на годност желейной дъвка е ограничен, ви предлагам да използвате лепило, собствено производство. ??【Лесна употреба】 Можете да промените стила на своите нокти за по 5 минути, по всяко време и на всяко място.Режийни ноктите продължават по-дълго, ако ги почистете преди употреба и не трябва да се използва вода в продължение на два часа след носене. ?【Идеален подарък】 Тези общи ноктите - идеален подарък за вашата приятелка, жена, жени или момичета.Те са подходящи за такива случаи, като например танци, сватби, партита, срещи, следобеден чай, празнични тържества и т.

Други функции

Най-добри сделки