.

.

Ръкоделие 1 инча/25 мм игли за татуировки тръба комбинирана 1211RS 20 бр. еднократни игли за татуировки тръба дръжка кръгла подложка 11RS (11RS)

Ръкоделие 1 инча/25 мм игли за татуировки тръба комбинирана 1211RS 20 бр. еднократни игли за татуировки тръба дръжка кръгла подложка

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

1,20 бр еднократна употреба тюбиков за татуировки, с диаметър 1 инч /25 мм с игли Всяка игла се предлага с една подходяща за заснемане на тръбата и фитил. Удобна конструкция за улавяне с плъзгане дръжка, подходяща за ръце повечето хора. стерилизован и опаковани в стерилни блистерные опаковки за еднократна употреба, лесно се отваря и се използва. Изработен е от висококачествен материал, той е здрав, игли за татуировки от неръждаема стомана 304, мека дръжка за татуировки от ABS-пластмаса и пластмасови тръби.Име на продукта : Игли за еднократна употреба татуировки Needlehhouse tube combo Цвят : черен Тегло : 22,9 г / 0,8 грама Дължина : 10,8 см / 4,25 инча Размер на захващане : 25 мм / 1 инч Размер на тръбата : 8 мм / 0,31 инча Материал за улавяне : Мека ABS Материал на тръбата : пластмаса Игла за татуировки : 304 медицинска неръждаема стомана 1. Мека ABS черна дръжка за татуировки и пластмасови тръби, тя е здрава. Дръжки за татуировки 25 мм, 1 инч в диаметър.Лесно се задържа и е подходящ за ръце повечето хора. Професионални пръти вериги стандартна дължина, подходящи за всички татуировка-машини, комплекти за татуировки, консумативи за татуировки. Ергономичен и нескользящий дизайн.лесен и удобен за переноске.Отличен за употреба. стерилизован и опаковани в стерилни блистерные опаковки за еднократна употреба, лесно се отваря и се използва 6. Номер на модела са издълбани в прозрачен дългия върха.Не се смесват размер, за да не се губи губи за еднократна употреба тръби за татуировки.Удовлетвореност от качеството Ние вярваме, че нашите продукти - това е най-високо качество, което можем да предложим на нашите клиенти, за да им помогне да постигнете идеални резултати.Моля, не се колебайте да се свържете директно с нас и нашата визия се крие в това, да доставят стоки за татуировки с по-висок клас!Ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени.просто върни му за пълно връщане или замяна.Ние вярваме, че благодарение на нашия высококачественному продукт на разумна цена, може да стане ваш добър партньор.

Други функции

Най-добри сделки