.

.

Бинокъла на Стереомикроскоп Swift S306S-20-2Л с 20-кратно/40-кратно/80-кратно увеличение, монтирани Отпред, с възможност за завъртане на 360°, Широкоъгълни 10-кратни на 20-кратни?

Бинокъла на Стереомикроскоп Swift S306S-20-2Л с 20-кратно/40-кратно/80-кратно увеличение, монтирани Отпред, с възможност за

BGN 26.75

Брой продукти
На склад

1) Главата може да се завърта на 360 ° : това е за различни навици наблюдение, наблюдение на множество хора на опашката или препарирующего обучение 2) Увеличава малка площ в 20-80 път: Е идеален за ремонт на електроника и печатни платки, гравиране, аутопсия на малки проби, gemmology и хобита като колекциониране на монети или марки, които изискват ясна и подробен преглед на твърди предмети. 3) Широкоъгълен окуляр HD 10 X и 20 X : Сменяеми широкоъгълни окуляры 10 X и 20 X с межзрачковой регулиране са определени в бинокулярную глава, инсталиран под ергономичен ъгъл от 45 градуса, за да намали напрежението на очите и шията. 4) Универсални обективни лещи и две плочи : 2 X и 4 X обективните лещи ви дават пълен контрол над необходимо нива на увеличаване.В допълнение към стандартна плоча от матово стъкло в комплекта са включени реверсивная черно-бяла сценична панел за высококонтрастного гледане. 5) на Горния и Долния led Осветление:Яркостта се регулира и осветление, подходящи за всяка ситуация, която ви позволява да избирате между падающим осветление, падающим на проба, или минаваща осветление, падающим нагоре през матирани сценическую чинията. 1) Главата може да се завърта на 360 ° : това е за различни навици наблюдение, наблюдение на множество хора на опашката или препарирующего обучение. 2) Увеличава малка площ в 20-80 път: Е идеален за ремонт на електроника и печатни платки, гравиране, аутопсия на малки проби, gemmology и хобита като колекциониране на монети или марки, които изискват ясна и подробен преглед на твърди предмети. 3) Широкоъгълен окуляр HD 10 X и 20 X : Сменяеми широкоъгълни окуляры 10 X и 20 X с межзрачковой регулиране са определени в бинокулярную глава, инсталиран под ергономичен ъгъл от 45 градуса, за да намали напрежението на очите и шията. 4) Универсални обективни лещи и две плочи : 2 X и 4 X обективните лещи ви дават пълен контрол над необходимо нива на увеличаване.В допълнение към стандартна плоча от матово стъкло в комплекта са включени реверсивная черно-бяла сценична панел за высококонтрастного гледане. 5) на Горния и Долния led Осветление:Яркостта се регулира и осветление, подходящи за всяка ситуация, която ви позволява да избирате между падающим осветление, падающим на проба, или минаваща осветление, падающим нагоре през матирани сценическую чинията.

Други функции

Най-добри сделки