.

.

Принцеса Диадеми С Кристали и Короната Превръзка На Главата За Жените Кристални Короната на Кралица Накити За Косата Рожден Ден театрално представление на Сватба,

Принцеса Диадеми С Кристали и Короната Превръзка На Главата За Жените Кристални Короната на Кралица Накити За Косата Рожден

BGN 2.72

Брой продукти
На склад

Материал : Рафтинг, планински кристал
Размер : Приблизително 2,87 инча височина, 5,7 инча в диаметър.( височина 7,3 см * диаметър 14,5 см).
Тегло на продукта : 0,25 паунда (114 грама).
Този продукт не е гребен за коса.Продуктът се определя заколкой за коса. 2 фиби за коса се предлагат безплатно.
Място на провеждане : Сватби, Младоженците, Годишнина, Годеж, рождени Дни, Парти, театрално представление, Годеж, Булчински душ, Хелоуин, на Бала.
Нашите продукти са от специални аксесоари и дори технологични процеси.Например планински кристал на нашите бижута са много ослепителен.
Много е красиво, надявам се да ви хареса.Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас.Материал : Рафтинг, планински кристал, Размер : Приблизително 2,87 инча височина, 5,7 инча в диаметър.( височина 7,3 см * диаметр14,5 см ) Тегло на продукта : 0,25 паунда (114 грама).Този продукт не е гребен за коса.Продуктът се определя заколкой за коса. 2 фиби за коса се предлагат безплатно.
Оформление : Сватби, Младоженците, Годишнина, Годеж, рождени Дни, парти, театрално представление, Годеж, Булчински душ, Хелоуин, Абитуриентски Нашите продукти са от специални аксесоари и дори и процеси.Например планински кристал на нашите бижута са много ослепителен.
Много е красиво, надявам се да ви хареса.Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас.

Други функции

Най-добри сделки