.

.

Тапи за уши KSEMOTI За сън, Антишумовые Тапи за уши, Супер Звукоизолирани Тапи за уши от пяна с памет ефект, Губчатые Тапи за уши, Удобни, Подходящи За плуване, гмуркане, ?

Тапи за уши KSEMOTI За сън, Антишумовые Тапи за уши, Супер Звукоизолирани Тапи за уши от пяна с памет ефект, Губчатые Тапи за уши, Удобни,

BGN 10.19

Брой продукти
На склад

Отстъпка 80%Тапи за уши sleep well helper : патентована конструкция, осигуряваща комфорт при носене, да не повишава налягането в ушном канал, предпазва от риска от загуба на слуха и средни отита, причинени от продължителна носенето.Благодарение на патентованата конструкция на тапи за уши са се повтаря формата на ушната мида и не пада по време на сън върху очите.Безопасни и тапи за уши за многократна употреба : Изработени от вносни японски гъби, лесни за почистване, водоустойчив, дълготраен и пере, това е мек и податливые тапи за уши, така че те не създават дискомфорт или дразнене в продължение на една нощ, спестяват пари при продължителна употреба. Моля, обърнете внимание : тапи за уши за сън блокират само на нежелани шумове, защитават вашия глас с комфорт, а не се изключват всички гласове до 0 db. Комфорт през цялата нощ : удобни тапи за уши патентована бионический дизайн, меки върховете на берушей съответстват на формата на ушите ви за удобно и гъста засаждане; тапи за уши за защита на ушите, тези спални тапи за уши предотвратява проникването на секрети, като ушния канал, дълбоко в ухото, без натиск, без сърбеж и без болка.Тапи за уши намаляване на шума по време на сън : блокер на звука тапи за уши с шумопотискане, тези многофункционални тапи за ушите осигуряват защита на слуха от силни шумове, отлични за сън, хъркане, плуване, плувци, обучение, стрелба, пътувания със самолет, шумни мероприятия, концерти, музиканти, мотоциклети и т. За вашето удобство. това капачка за гъба се предлага с кутия за съхранение.Този мек слушалка е с дължина от 2,5 см и ширина 1 виж Отлична звукоизолация на сън.Най-ДОБРИТЕ подаръци за жени, подаръци за мъже. ✦Патентован дизайн осигурява комфорт при носене, да не повишава налягането в ушном канал, предпазва от риска от загуба на слуха и средни отита, причинени от продължителна носенето.Благодарение на патентованата конструкция на тапи за уши са се повтаря формата на ушната мида и не пада по време на сън върху очите. ✦ ✦описание : ✦Тези губчатые шумоподавляющие тапи за уши, меки и леки, което позволява удобно да ги носят по време на сън. ✦За вашето удобство. до тази гъбеста крышечке приложен кутия за съхранение. ✦Тапи за уши, са изработени от порести материали, които са меки, без загуба на консистенция. ✦ Тази мека подложка е с дължина от 2,5 см и ширина 1 виж ✦Подходящи за спане, за плуване, гмуркане и други водни спортове.

Други функции

Най-добри сделки